Β ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Σφηκιάς – ΜΑΣ Βεργίνα 1-2

419907_392501614149556_110917451_nΜε νίκη ξεκίνησε o ΜΑΣ Βεργίνας της υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, επικρατώντας εκτός έδρας της ΑΕ Σφηκιάς με 2-1.

Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν ποιοτικό, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τον τρόπο να παίξουν ορθόδοξα αλλά και προσέχοντας να μην δεχτούν και γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΜΑΣ Βεργίνας μπήκε πιο αποφασιστικός και έχασε πολλές και καλές ευκαιρίες, σε μία όμως αντεπίθεση η ΑΕ Σφηκιάς σημείωσε πρώτη γκολ με τον Αποστολόπουλο στο 58΄. Στο 70΄ οι φιλοξενούμενοι υποχρεώθηκαν να αγωνιστούν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λιλιόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία. Παρόλα αυτά ο ΜΑΣ πίεσε για την ισοφάριση, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες με προσπάθειες των Αμπρικίδη, Χατζάρα και Μητρόπουλο.

Στο 85′, μετά από ωραία αλλαγή της μπάλας Μελιόπουλου – Χατζάρα – Μητρόπουλου, ο τελευταίος πέρασε κάθετη πάσα στο Τόλη Χατζάρα και αυτός ψύχραιμα και με ωραίο πλασέ ισοφάρισε για τον ΜΑΣ Βεργίνα. Στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης μετά από σέντρα του Καραγαβριηλίδη, ο Μητρόπουλος σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους και με ωραία κεφαλιά έκανε το τελικό 2-1 δίνοντας τους πρώτους τρεις βαθμούς για την ομάδα του.

Διαιτητής του αγώνα κ. Κωστούλης, με βοηθούς τους κ.κ. Παντζερίδη και Μοσχόπουλο.

Συνθέσεις

ΑΕ Σφηκιάς : Αλαμπουρινός, Φωτόπουλος, Χατζηνικολάου (54΄ Θωμίδης Ν.), Κυπαρισσόπουλος, Θωμαϊδης Χ., Κωστόπουλος, Κατσκαβέλης, Μαστορόπουλος, Αργυρόπουλος (80΄ Γκοτσλάκ), Κακαβέλας, Αποστολόπουλος.

ΜΑΣ Βεργίνα : Αρτεμισιάδης, Γκόγκος, Καραγαβριηλίδης, Μητρόπουλος, Μελιόπουλος Π., Μιχαλόπουλος, Μελιόπουλος Σ., Ταχτατσής (46΄ Χατζάρας), Συμεωνίδης (70΄ Αμπρικίδης), Λιλιόπουλος, Ντόβας Ν. (46΄ Ντόβας Κ.).

* με την πολύτιμη βοήθεια του www.masvergina.blogspot.gr

Το ρεπορτάζ του ΜΑΣ Βεργίνα είναι μία προσφορά του “Καφέ Κάστρο στη Βεργίνα”

καστρο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected