Κύπελλο Ελλάδος

Αστέρας Μαγούλας – Λεβαδειακός 2-1

bb813bb686300283f477bb7ebfa5a94d_LΜε τον Αστέρα Μαγούλας να παίρνει τη νίκη με 2-1, ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, με την ομάδα του Θριασίου Πεδίου να κάνει το πρώτο βήμα διεκδίκησης της πρόκρισης και τους Βοιωτούς να προβληματίζουν -ξανά- με την απόδοσή τους.

Μόνο εύκολος δεν είναι ο δρόμος της πρόκρισης για τις ομάδες της Superleague, όπως αποδεικνύεται από τα πρώτα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος. Αυτό γιατί, ακόμα μία ομάδα της πρώτης κατηγορίας τα βρήκε σκούρα, γνωρίζοντας την ήττα.

Ο λόγος για τον Λεβαδειακό που φιλοξενήθηκε από τον Αστέρα Μαγούλας όπου ηττήθηκε 2-1, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να κυνηγάει την ανατροπή στη ρεβάνς της Λιβαδειάς. Ο Εβερετ στο 2ο λεπτό και ο Κάστρο με πέναλτι στο 48′ πέτυχαν τα τέρματα του Αστέρα, για να μειώσει ο Ροτζέριο στο 67′ για τον Λεβαδειακό και να τον κρατήσει «ζωντανό» στην υπόθεση πρόκριση.

Αστέρας Μαγούλας : Κασμερίδης, Κοτίτσας, Πολίτης, Έβερετ, Κάστρο, Γκόγκας (69’ Δημητριάδης), Στρατομήτρος, Νόνης, Ντιέγκο, Καπουράνης (80’ Ιατρού), Πινέιρο (78’ Σαμαρόπουλος).
Λεβαδειακός : Πρζιρόφσκι, Νικολάκης, Ιωαννίδης (46′ Λυκογιάννης), Πετράτσι, Μάρτινς, Μπούστο (78’ Μαχαίρας), Κονέ, Ροτζέριο, Σανκινέτι, Βασιλείου, Γιάντσης (46′ Ορτέγκα).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected