Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

ΠΑΣ Γιάννινα – Αιγινιακός 0-0 (Στο 65′ ο Ζούρκος)

a3ac1f088aac7751c4a122b8fec61906_LΔεν κατάφερε να πάρει προβάδισμα πρόκρισης ο ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» παραχωρώντας «λευκή» ισοπαλία στον Αιγινιακό.

Στον επαναληπτικό θα κριθούν τα πάντα ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Αιγινιακό, καθώς το ισόπαλο 0-0 στους «Ζωσιάμδες» για τον πρώτο γύρο αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Οι φιλοξενούμενοι, αποφάσισαν να παραταχθούν με αμυντικούς προσανατολισμούς στον αγωνιστικό χώρο και έδειχναν να έχουν διαβάσει εξαιρετικά το παιχνίδι των γηπεδούχων, καθώς τηρουμένων των αναλογιών απέσπασαν με άνετο τρόπο την ισοπαλία.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη είχε μεν τον έλεγχο του παιχνιδιού από το ξεκίνημα, ωστόσο δυσκολευόταν αρκετά στη δημιουργία φάσεων. Ενδεικτικό του ότι ο έμπειρος τεχνικός δεν ήταν ικανοποιημένος από αυτά που έβλεπε στον αγωνιστικό χώρο, είναι το γεγονός ότι από το 60’ είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα της Ηπείρου πίεσε αρκετά για να φτάσει στο γκολ της νίκης, ωστόσο όλες οι προσπάθειές της δεν καρποφόρησαν με το τελικό αποτέλεσμα να μοιάζει δίκαιο με βάση την εικόνα που έδειξαν και οι δύο ομάδες.

ΠΑΣ Γιάννινα : Σωτηρίου, Στρούνα, Ρουμπουλάκου, Μπέριος, Σκόνδρας, Κεϊτά, Αυγενικού (58′ Τσουκαλάς), Βίλα, Βινσέντο (46′ Τσάβες), Κοροβέσης, Γιάκος (46′ Ίλιτς).
Αιγινιακός : Τόλιος, Κιβρακίδης (68′ Πετκάκης), Σαμαράς, Δήμου, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο (65′ Ζούρκος), Φερνάντες, Χατζής, Καρακατσάνης, Μιτροφ (46′ Μιλόσκοβιτς), Σίκιμιτς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected