Κατηγορίες
Football League

Football League – Το πρόγραμμα του 2ου ομίλου

football league

Τρία παιχνίδια την Κυριακή (29/9) και τρία τη Δευτέρα (30/9) περιλαμβάνει το πρόγραμμα του 2ου ομίλου στην πρεμιέρα. Αναλυτικά, το πρόγραμμα (με κόκκινα γράμματα όπου αγωνίζονται Ημαθιώτες) :

Κυριακή 29/9-16.00

Τύρναβος – Βατανιακός (Αλκαζάρ)
Εθνικός Γαζώρου Αιγινιακός (Δημοτικό Σερρών)
Δόξα Δράμας – Νίκη Βόλου (Γ.Σ. Δόξα Δράμας – 18.00 ΟΤΕ TV)

Δευτέρα 30/9-16.00

Κέρκυρα – Αναγέννηση Γιαννιτσών (ΕΑΚ Κέρκυρας)
Πιερικός – Απόλλων Καλαμαριάς (Β’ ΔΑΚ Κατερίνης)
Καβάλα – Ηρακλής (Α. Καραγιάννη –18.00 ΟΤΕ TV)

Η διοργανώτρια αρχή δεν όρισε την αναμέτρηση Αναγέννηση Καρδίτσας – Ζάκυνθος 

* Μπορεί να μην μπήκε στους πίνακες διεξαγωγής της πρώτης αγωνιστικής το παιχνίδι της Αναγέννησης Καρδίτσας με την Ζάκυνθο, ωστόσο η υποσημείωση που αφήνει η διοργανώτρια ότι η ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής του παιχνιδιού θα οριστεί με να ανακοίνωση τα λέει όλα. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της διοργανώτριας λέει τα εξής:

“Σημείωση: Όσον αφορά την ημερομηνία και την ώρα διεξαγωγής του αγώνα ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ, θα ενημερωθείτε με νεότερο έγγραφο. http://www.epae.org/entry.fds?entryID=1462&pageCode=05.07&tablePageID=47&pageID=46&langid=1

Νεότερες πληροφορίες (σύμφωνα με το www.ioniansports.gr) κάνουν λόγο ότι την Πέμπτη 26/9  κατά πάσα πιθανότητα ολοκληρώνεται η σύσταση της Ζακύνθου σε ΠΑΕ και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα δώσει το πράσινο φως για την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Συμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ενα χαρτί έλειπε από τον φάκελο το οποίο θα σταλεί τις επόμενες ωρες ήταν η αιτία του μη ορισμού του αγώνα.

*mikrilig.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected