Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Φωστήρας – Ατρόμητος 0-1

faad17edf3d52b34984c59a601d708d1_LΤο πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας έκανε ο Ατρόμητος στον Ταύρο, καθώς επικράτησε 1-0 του Φωστήρα.

Οι Περιστεριώτες παρατάχθηκαν με αρκετά νέα πρόσωπα, ενώ ο Φωστήρας ήταν σωστά στημένος και προσπαθούσε να κρατήσει μακριά τους αντιπάλους επιθετικούς. Ο Ατρόμητος είχε την κατοχή της μπάλας και πίεζε, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» έψαχναν τις αντεπιθέσεις. Αποτέλεσμα ήταν να μην σημειωθούν πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός και η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξαν. Ο Ατρόμητος πίεσε για το γκολ και αυτό ήρθε τελικά στο 77’, με τον Καραμάνο να πλασάρει τον Παπαδόπουλο μέσα από την περιοχή για το 0-1.

Φωστήρας : Παπαδόπουλος, Κάργας, Εμέκα, Καμπάσης, Κακαράς, Ανδρίκος, Τεγούσης (81’ Λεοντίου), Τασουλής, Μαυρίδης (69’ Βούζας), Σεχολάρι (46’ Παναγιωτόπουλος), Κιμανί

Ατρόμητος : Σηφάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ταυλαρίδης, Μπρίτο (72’ Ουμπίντες), Γεωργίου, Νάστος, Καλλέργης (46’ Φάμπιο), Ιγκλέσιας, Καραμάνος, Δημούτσος, Λαζαρίδης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected