Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – O Κυριάκος Καρασαββίδης MVP της 3ης αγωνιστικής!

Καρασαββίδης αλμανακΈπειτα από μία ακόμη εντυπωσιακή σε συμμετοχές ψηφοφορία, δείγμα της μεγάλης ανταπόκρισης που τυγχάνει ο θεσμός που πρώτο το Imathia Sports News καθιέρωσε, ο Κυριάκος Καρασαββίδης της ΑΕ Καψόχωρας ανακηρύχθηκε MVP της 3ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική, μετά την εξαιρετική απόδοση και τις εντυπωσιακές του αποκρούσεις στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Άτλα Ζερβοχωρίου, συμβάλλοντας τα μέγιστα για να πετύχουν οι “κιτρινόμαυροι” την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Στη δεύτερη θέση κατετάγη ο Μάκης Σπανός του Ατρόμητου Διαβατού, που πέτυχε «καρέ» στον αγώνα κόντρα στον Απόλλων Αγίου Γεωργίου, ενώ στην τρίτη φιγουράρει ο Κώστας Κίτσας του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, που πέτυχε δύο τέρματα στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον  Φίλιππο Μελίκης. Ας δούμε τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας των αναγνωστών του Imathia Sports News, οι οποίοι μας τίμησαν με την ψήφο τους ξεπερνώντας τους 1900 συνολικά!

1. Κυριάκος Καρασαββίδης (ΑΕ Καψόχωρας)  734 ψήφους – 38.56%

2. Μάκης Σπανός (Ατρόμητος Διαβατού)  564 ψήφους – 29.66%

2. Κώστας Κίτσας (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας)  411 ψήφους – 21.61%

4. Κώστας Παπαδόπουλος (Νέα Γενεά Νικομήδειας)  145 ψήφους – 7.63%

Τις υπόλοιπες 49 ψήφους μοιράστηκαν οι Γιώργος Ντάμτσιος (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων), Θοδωρής Δημούλτσης (Φίλιππος Μέσης), Πλάτων Τερζόπουλος (Αχιλλέας Νάουσας), Ισαάκ Τεπετός (Αχιλλέας Νεοκάστρου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected