Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – Νέα Γενεά Νικομήδειας 5-0

IMG_0331Έχει πάρει…φόρα και δεν σταματά ο Ατρόμητος Διαβατού! Μία εβδομάδα μετά το καρέ τερμάτων στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου, “φιλοδώρησε” με…πενταρέ αυτή τη φορά τη Νέα Γενεά Νικομήδειας, αποδυκνείοντας πως μετά το κακό ξεκίνημα και με την αλλαγή προπονητή, βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Οι “κυανόλευκοι” μπορεί να μην είχαν…Σπανό σήμερα, είχαν όμως πλουραρισμό στους σκόρερς και επικράτησαν των νεοφώτιστων πετυχαίνοντας τα τέσσερα τέρματα στο πρώτο μέρος.

Το παιχνίδι στο γήπεδο του Διαβατού παρακολούθησαν περίπου 80 φίλοι του ποδοσφαίρου, οι οποίοι απόλαυσαν ένα επιθετικό παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες και σκληρά μαρκαρίσματα (βοήθησε βέβαια και η εξέλιξη του παιχνιδιού σ’ αυτό) και είδαν τον Ατρόμητο να φτάνει στην τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Μάκη Γιαννόπουλου ήταν καταιγιστική, πέτυχε τέσσερα τέρματα και έδειξε από το πρώτο λεπτό πως ήθελε πιο πολύ το παιχνίδι, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που δεν κατάφεραν να επαναλάβουν την εμφάνιση του δευτέρου μέρους στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου. Το δεύτερο μέρος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, ο προπονητής των γηπεδούχων προχώρησε σε αλλαγές και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή κ. Βρέσκα βρήκε θριαμβευτή τον Ατρόμητο.

Ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τους “κυανόλευκους”, οι οποίοι μεταβαίνουν στη Μελίκη όπου θα αντιμετωπίσουν τον τοπικό Φίλιππο σε ένα ντέρμπι με φόντο την κορυφή. Η ομάδα του Γιώργου Κωνσταντάκου, που βρίσκεται στην προτελευταία θέση με μία νίκη ως συγκομιδή, υποδέχεται τον Άτλα Ζερβοχωρίου με τη νίκη να είναι εκ των πραγμάτων μονόδρομος.

Λεπτό προς λεπτό

9′ ΓΚΟΛ! Ασίστ του Μάκη Σπανού στον Γιάννη Ποζιάδη, πλασέ του τελευταίου και ο Ατρόμητος ανοίγει νωρίς το σκορ (1-0)

14′ Πολύ ωραία πάσα του Ευτυριάδη στον Ποζιάδη, κακό σουτ του τελευταίου θα μπλοκάρει εύκολα ο Κετόγλου.

16′ Παράλληλη πάσα του Χαραλαμπίδη στον Αράπη, σουτ του τελευταίου η μπάλα άουτ.

17′ Καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Ο Αράπης θα σουτάρει, η μπάλα θα κοντράρει σε σώματα, ο Μαυραγγελίδης θα επωφηθεί το σουτ όμως που θα επιχειρήσει θα αποκρούσει εντυπωσιακά ο Μανιόπουλος.

19′ Κάθετη πάσα του Σπανού στον Ποζιάδη, θα προλάβει ο Κετόγλου πριν ο επιθετικός του Ατρομήτου γίνει απειλητικός.

22′ ΓΚΟΛ! Δημιουργός ο Ποζιάδης αυτή τη φορά, ωραία πάσα στον Σπυριδωνίδη σουτ του τελευταίου η μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα (2-0)

25′ Κίτρινη κάρτα Λιλιόπουλος.

29′ Κίτρινη κάρτα Σπυριδωνίδης.

30′ Δυνατό σουτ του Σπανού, διώχνει με υπερένταση ο Κετόγλου.

38′ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Λιλιόπουλου, κεφαλιά του Γιώργου Ευτυριάδη η μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

40′ Εκτέλεση κόρνερ του Σπυριδωνίδη, κεφαλιά του Τζήμου η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

41′ ΓΚΟΛ! Ποζιάδης και Σπανός θα αλλάξουν ωραία τη μπάλα, γύρισμα του τελευταίου στον αμαρκάριστο Σπυριδωνίδη και σουτ του τελευταίου για το 4-0 λίγο πριν την ανάπαυλα.

43′ Σέντρα του Μπακιρτζή, κεφαλιά του Παπαδόπουλου μπλοκάρει ο Μανιόπουλος.

48′ Σέντρα του Λιλιόπουλου, ο Σπανός στην κίνηση θα σουτάρει δυνατά η μπάλα άουτ.

51′ Σέντρα του Μαχανίδη, ο Παπαδόπουλος στην πορεία της μπάλας το σουτ όμως που θα επιχειρήσει θα περάσει άουτ.

55′ Εκτέλεση φάουλ του Σπανού, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

59′ Η φάση του πέναλτι. Ο Ποζιάδης το ένα-δύο με τον Σπανό, πάσα του τελευταίου στον Βοργιατζίδη στην κορυφή της μεγάλης περιοχής, ο νεαρός επιθετικός του Ατρομήτου θα βρεθεί στο έδαφος και ο διαιτητής κ. Βρέσκας θα δείξει την άσπρη βούλα.

60′ ΓΚΟΛ! Ο “παθών” θα εκτελέσει το πέναλτι και θα κάνει το 5-0.

67′ Σουτ του Βοργιατζίδη, ο Κετόγλου θα απομακρύνει με γροθιές.

70′ Κίτρινη κάρτα Πασχαλίδης.

72′ Ωραία εναλλαγή της μπάλας Φιλιππίδη-Παπαδόπουλου, σουτ του τελευταίου απόκρουση του Μανιόπουλου σε κόρνερ.

74′ Ο Σπανός θα περάσει τρεις αντιπάλους του στον άξονα, λίγο πριν τη μεγάλη περιοχή θα επιχειρήσει τη λόμπα θα αποκρούσει ο Κετόγλου.

79′ Καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, ο Χαραλαμπίδης θα επιχειρήσει δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, ο Τέτος θα παρεμβληθεί με το κεφάλι και θα διώξει σε κόρνερ.

83′ Ο Βοργιατζίδης θα βγάλει τετ-α-τετ τον Ποζιάδη, πλασέ του τελευταίου σε κόρνερ ο Κετόγλου.

Βοηθοί του κ. Βρέσκα οι κ.κ. Γαβράς και Μαργαρίτης.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Μανιόπουλος, Συμεωνίδης, Λιλιόπουλος, Τέτος, Παγγούρας (57′ Βοργιατζίδης), Τζήμος, Ασλάνογλου, Σπυριδωνίδης (64′ Πελεκίδης), Ποζιάδης, Σπανός, Ευτυριάδης (46′ Μαυρίδης).

Νέα Γενεά Νικομήδειας : Κετόγλου, Μαχανίδης, Μπακιρτζής, Πασχαλίδης, Βαρύτιμος, Τζιόκας,  Παπαδόπουλος, Καραούσογλου (64′ Τουρατζίδης), Μαυραγγελίδης (35′ Σαχπατζίδης), Αράπης (26′ Πασχαλίδης), Φιλιππίδης.

*Για το Imathia Sports News, Ειρήνη Σωτηρίου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected