Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΟ Καρδίτσας – Λευκάδια 0-1

SAMSUNG CAMERA PICTURESΣπουδαίο διπλό που θα μπορούσε να είναι θρίαμβος πήρε η ομάδα των Λευκαδίων στο γήπεδο των Καμινάδων με αντίπαλο τον ΑΟ Καρδίτσας. Η ομάδα του Νίκου Παπανώτα επικράτησε κατά κράτος των γηπεδούχων, είχε πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, το πιο σημαντικό όμως είναι το “ροζ φύλλο” αγώνα και οι τρεις πολύτιμοι βαθμοί.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενομένου, αν και αντιμετώπιζαν αρκετές απουσίες παικτών που λογίζονται βασικοί (Παππάς, Τσιρογιάννης, Καραγιώργος, Πουρνάρας και Μίλκοβιτς). Στην πρώτη τους επίσημη εμφάνιση μπροστά στο κοινό τους (στο γήπεδο των Καμινάδων βρέθηκαν περίπου 400 θεατές ανάμεσα τους και 50-55 φίλοι των Λευκαδίων που γέμισαν το λεοφωρείο που ναυλώθηκε ειδικά για το συγκεκριμένο ταξίδι) είχαν ελάχιστες επιθετικές πρωτοβουλίες, γεγονός βέβαια στο οποίοι συνετέλεσε και η εξαιρετική αμυντική συμπεριφορά των φιλοξενούμενων, που έκλεισαν ιδανικά τους διαδρόμους προς την εστία του Παπαδόπουλου.

Έκλεισαν οι πίσω διάδρομοι, άνοιξαν οι μπροστά…

Το γκολ του Κώστα Έξαρχου στο 19′, μετά από βαθιά μπαλιά του Χρήστου Ζαρογιάννη που έβγαλε τον συμπαίκτη του στην πλάτη της άμυνας, έδωσε “φτερά” στους “κυανολεύκους”, οι οποίοι είχαν ήδη δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Μάκη Δημητριάδη στο 11′ και στο 17′, φάσεις που αποτέλεσαν “προειδοποιητικές βολές” για τους γηπεδούχους.

Ο προπονητής των γηπεδούχων Γιάννης Μάγγος προχώρησε σε εσωτερικές αλλαγές, προσπαθώντας από τη μια να διορθώσει να αμυντικά λάθη και από την άλλη να δώσει πιο επιθετικό πνεύμα στην ομάδα του. Μάλιστα έκανε και αλλαγή στο 39′ τον Τζοβάρα με τον Χρήστο Νάκου, στην προσπάθειά του να αλλάξει τη ροή του αγώνα όμως και πάλι τα Λευκάδια ήταν που απείλησαν στο 42′ όταν ο Ζαρογιάννης έβγαλε στον Έξαρχο και αυτός επιχείρησε σουτ που πέρασε λίγο άουτ, ενώ λίγο πριν την ανάπαυλα ο Πίτος από καλή θέση μετά από εκτέλεση φάουλ θα στείλει τη μπάλα με κεφαλιά λίγο άουτ.

Μηδαμινή αντίδραση, “κλείδωσε” περισσότερο η άμυνα

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Τσέλιος έδωσε κεφαλιά πάσα στον Θυμιόπουλο όμως ο Παπαδόπουλος ήταν εκεί και πρόλαβε την φάση και παρά την πίεση που άσκησε ο ΑΟΚ δεν μπόρεσε να δημιουργήσει άμεσα νέους κινδύνους μπροστά στην εστία της φιλοξενούμενης ομάδας. Τα Λευκάδια ήταν αυτά που στο 55′ με τον Λαμπριανίδη βρέθηκαν σε πλεονεκτική θέση για το 0-2 αλλά και πάλι στο σουτ που επιχειρήθηκε η μπάλα πέρασε άουτ. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν καταστάσεις αλλά η αμυντική λειτουργία των Λευκαδίων προκαλούσε…ασφυξία στις περισσότερες πρωτοβουλίες και ενώ στις αντεπιθέσεις οι παίκτες του Νίκου Παπανώτα ήταν κίνδυνος – θάνατος…

Στο τελευταίο τέταρτο οι γηπεδούχοι ρίσκαραν με στόχο την ισοφάριση και στο 76′ ο Κεφαλάς βρέθηκε σε θέση τετ ε τετ όμως το σουτ του μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος ενώ στο 84′ κεφαλιά του Κωνσταντινίδη βρήκε την εξωτερική πλευρά της δοκού. Αυτές ήταν οι πιο ουσιαστικές φάσεις για τους γηπεδούχους μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της συνάντησης.

Οι συνθέσεις

ΑΟ Καρδίτσας : Τάτσιος, Θυμιόπουλος, Κούρκουλας, Κωνσταντινίδης, Κεφαλάς, Τσέλιος, Κανιούρας, Τριανταφύλλου, Τζοβάρας (39′ Νάκου Χ.), Μεσιακάρης, Παπαευαγγέλου (50′ Βασιλόπουλος)

Λευκάδια : Παπαδόπουλος, Μισαηλίδης Π., Κόλα, Μπρέγκου, Μισαηλίδης Μ., Πίτος, Ζαρογιάννης, Γιαουτζής (82′ Κουκουράκης), Λαμπριανίδης (84′ Μουρατίδης), Έξαρχος, Δημητριάδης (67′ Τσαλώνης).

*με την ευγενική συνεργασία του www.karditsalive.net 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected