Κατηγορίες
Super League 1

Απόλλων Σμύρνης – Λεβαδειακός 4-2 (Για 90′ Μουλόπουλος)

3f3820e82fff48ad252b73c410dd1189_LΓια πρώτη φορά μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Απόλλωνας  Σμύρνης κατάφερε να πάρει τη νίκη, επικρατώντας 4-2 του Λεβαδειακού στη Ριζούπολη.

Εντυπωσιακό παιχνίδι διεξήχθη στη Ριζούπολη όπου Απόλλωνας  Σμύρνης και Λεβαδειακός έπαιζαν για τη… ζωή τους και το μέλλον τους στην πρώτη κατηγορία. Τελικά, νικητές ήταν οι γηπεδούχοι οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους και έφτασαν στο θριαμβευτικό 4-2 παίρνοντας την πρώτη τους νίκη ύστερα από την πρεμιέρα απέναντι στον Άρη.

Η ομάδα του Τάκη Λεμονή μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκε στο 33’ του παιχνιδιού με τέρμα του Κονέ. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα και πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους, έφτασαν στην ισοφάριση με τέρμα του Κόρμπου στο 41’.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη έκανε το 2-1 με τέρμα του Δεληζήση στο 49’, ωστόσο οι Βοιωτοί ισοφάρισαν γρήγορα με τέρμα του Ροτζέριο στο 61’.

Από εκεί και πέρα όμως, μίλησαν οι αλλαγές των γηπεδούχων. Στο 64’ ο Φαρινόλα έκανε το 3-2 για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις από τον Μπάρκογλου.

Απόλλων Σμύρνης : Τζόρβας, Χατζηζήσης, Διαμαντής, Βέρτζος, Δεληζήσης, Καμαρά, Κόρμπος, Τσιλιγκίρης (46’ Φαρινόλα), Πετρόπουλος, Έγκον (62’ Μπάρκογλου), Γκουέλα (88’ Αλβάρεζ).
Λεβαδειακός  : Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Λυκογιάννης, Σανγκινέτι, Μαρτίνεθ, Ορτέγκα, Καπό (80’ Βασιλείου), Μάντζιος, Κάντζι (46’ Μάρτινς), Λαμπρόπουλος (74’ Μπούστο), Κονέ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected