Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Ανακοίνωση

13877_561949523872994_716144546_nΜας απεστάλη πριν λίγο η παρακάτω ανακοίνωση της Διοίκησης του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, η οποία αναφέρεται στους στόχους της ομάδας τη φετινή χρονιά, δίνοντας έμφαση στην αξιοποίηση του τοπικού στοιχείου στο ρόστερ αλλά και στη γενικότερη φιλοσοφία της διοίκησης. Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Όταν το καλοκαίρι ξεκινήσαμε τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, πιστέψαμε ότι αυτή τη χρονική στιγμή, εκτός από την όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα, ο μεγάλος φετινός μας στόχος πρέπει να είναι η βελτίωση, ανάδειξη και αξιοποίηση των νεαρών ποδοσφαιριστών μας και το ”χτίσιμο” ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει στο Ημαθιώτικο ποδόσφαιρο τα επόμενα χρόνια.

Δύσκολο οπωσδήποτε εγχείρημα, αλλά με ισχυρή θέληση, συνεχή αγώνα και στηριζόμενοι σε ένα ”κορμό” έμπειρων τοπικών ποδοσφαιριστών, στον ενθουσιασμό και το ταλέντο των πολλών νεαρών ποδοσφαιριστών που διαθέτει η ομάδα και στον προπονητή μας Γ. Ντάμτσιο, πιστεύουμε ότι θα καταφέρουμε να ”κερδίσουμε” αυτό το ”στοίχημα”. Τέσσερις αγωνιστικές μετά την έναρξη του πρωταθλήματος, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την υγιή λειτουργία και τη γενικότερη εικόνα της ομάδας και το μόνο που επιθυμούμε είναι να συνεχιστεί με τον ίδιο ζήλο αυτή η υπέροχη προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από δύο μήνες.

Έχουμε χαράξει μια πορεία και δεν παρεκκλίνουμε απ’ αυτήν. Χαρακτηριστικό της ”φιλοσοφίας” του Συλλόγου, το γεγονός ότι στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος οι 8 από τους 14 ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και οι 4 του πάγκου που δεν αγωνίστηκαν, είναι 16-21 ετών και οι περισσότεροι απ’ αυτούς αγωνίζονται για πρώτη χρονιά στην Α1 κατηγορία. Και όλοι τους ”δικά” μας παιδιά. Βέβαια, η στήριξη των φιλάθλων είναι αυτή που πάντοτε ”ισχυροποιεί” τις ομάδες και εμείς στην προσπάθειά μας αυτή θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια . . .

Η επιτυχία κι η αποτυχία είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά η προσήλωση στον στόχο και η «υγιής» συμπεριφορά όλων των μελών της ομάδας (διοίκησης, προπονητή, ποδοσφαιριστών, φιλάθλων), είναι κάτι το ”αδιαπραγμάτευτο”

Το Διοικητικό Συμβούλιο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected