Football League

Αναγέννηση Καρδίτσας – Ζάκυνθος (2-0) Για 57′ ο Σκαθαρούδης

f47a1c790d29caefe3ec9c488cc03367_LΜε νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Αναγέννηση Καρδίτσας στη Football League, καθώς επικράτησε 2-0 της Ζακύνθου, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 1ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι, με τη συμπαράσταση πάνω από 1500 φίλων τους, ευτύχησαν να προηγηθούν στο 25’, χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του αρχηγού, Σωκράτη Μπουντούρη. Μέχρι να γίνει το 1-0, το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις. Στη συνέχεια όμως, και οι «κιτρινόμαυροι» πίεσαν για δεύτερο γκολ, αλλά και η Ζάκυνθος έψαξε την ισοφάριση.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Αναγέννηση είχε καλύτερο ρυθμό, με τη Ζάκυνθο να μη βρίσκει χώρους. Στο 66’ ο Μουσινάκης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ρόβας με κεφαλιά, έκανε το 2-0, σφραγίζοντας τη νίκη της ΑΣΑ. Στα τελευταία λεπτά, ο ρυθμός έπεσε, ενώ τη στιγμή της αλλαγής του Μπουντούρη από τον Γεωργακόπουλο, ολόκληρο το γήπεδο τον χειροκρότησε, αποθεώνοντας τον.

Αναγέννηση Καρδίτσας : Σιαράβας, Κουκούδης, Δημόπουλος, Κουκούλης, Ρόβας, Καραχάλιος, Μίχος, Γήττας (83’ Πιτέλης), Μπουντούρης (79’ Γεωργακόπουλος), Μουσινάκης, Χλωρός (67’ Κρανιώτης)

Ζάκυνθος : Ξενοδόχωφ, Πετράκος, Νικολόπουλος, Φωτιάς, Νομικός, Πέρλεμαν, Οικονόμου, Σκαθαρούδης (57’ Κοτάτης), Κυριακίδης, Όττα (77’ Κουνσόλο), Γωνιάδης (44’ Τορεσάνι)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected