Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Basket

Κώστας Τσαρτσαρής : “Σύμμαχος ο χρόνος”

τσαρτσαρης3Αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει μια καλή πορεία και φέτος αν και δεν θα έχει τον ίδιο στη σύνθεσή του εμφανίστηκε ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο οποίος μίλησε στην κάμερα του Onsports στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης της ομάδας με την Αστάνα.

Ο έμπειρος φόργουορντ που μεσουράνησε για χρόνια στους εξάκις πρωταθλητές Ευρώπης και νταμπλούχους Ελλάδας, με τους οποίους γνώρισε μεγάλες χαρές, παραδέχθηκε ότι η απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση δεν αλλάζει.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο Τσαρτσαρής:

Για το πώς είναι να βλέπει την ομάδα από την κερκίδα: «Είναι περίεργο. Ωστόσο ήταν μια συνειδητοποιημένη απόφαση αν και έχει συνέπειες όπως ψυχολογικές. Μου αρέσει που είμαι εδώ, αφού αγαπώ την ομάδα. Ελπίζω ότι θα δείξει καλό πρόσωπο, το οποίο θα έχει όλη τη χρονιά».

Για την απόφασή του να αποσυρθεί: «Το καλοκαίρι είναι το ίδιο για όλους τους αθλητές, είναι μια νεκρή περίοδος, Τώρα αρχίζουν να αλλάζουν τα πράγματα μέσα μου. Δεν μετανιώνω, το είχα σκεφτεί ότι θα πορευτώ έτσι».

Για τον φετινό Παναθηναϊκό: «Θεωρώ ότι έγιναν πολύ καλές κινήσεις. Παρόλο που η ομάδα φτιάχτηκε από λευκό χαρτί πέρσι καταφέραμε να πάρουμε τους τίτλους. Ο χρόνος είναι σύμμαχος για το αν θα έχουμε μια καλή ομάδα και πορεία φέτος».

Για το αν εμμένει στην απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση: «Εννοείται ότι εμμένω, δεν παίρνονται οι αποφάσεις εύκολα πίσω. Δεν είμαι άνθρωπος που θα αλλάξει. Θα χαίρομαι και θα λυπάμαι για την πορεία της ομάδας».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected