Κατηγορίες
Super League 1

Σωκράτης Διούδης : “Ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη”

f5fa0e43132204d3c2a94797e100a9c7_LΟ Σωκράτης Διούδης αναφερόμενος στο παιχνίδι του Άρη με τον Πανιώνιο υποστήριξε πως μοναδικός στόχος της ομάδας του, είναι η νίκη.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στην κάμερα της Nova:

Σωκράτη, τα αποτελέσματα δεν έρχονται για τον Αρη, ωστόσο η προσπάθεια συνεχίζεται και γράφει αυτή την εβδομάδα, Ν. Σμύρνη.

«Αυτό κάνουμε από την αρχή, προσπαθούμε, ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες δουλεύοντας πάρα πολύ καλά, με τον καινούριο προπονητή. Σίγουρα τα αποτελέσματα δεν έχουν έρθει όπως θα τα θέλαμε, όμως στα τελευταία παιχνίδια πέραν του ότι ήμασταν αναποτελεσματικοί, ήμασταν και αρκετά άτυχοι. Εχουμε όμως πίστη, διότι κάνουμε καλή δουλειά και πιστεύω ότι σιγά-σιγά τα αποτελέσματα θα αρχίσουν να έρχονται».

-Νιώθεις ότι πλησιάζουν;

« Ναι, αυτό εννοώ. Απ΄ τη στιγμή που κάνουμε τόσο καλή δουλειά και είμαστε τόσο δεμένοι σαν ομάδα, σιγά-σιγά τα αποτελέσματα θα έρθουν».

-Το ματς με τον Πανιώνιο πως το περιμένεις;

«Τον Πανιώνιο τον ξέρουμε, τον έχουμε δει αρκετές φορές. Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, με πολλούς νεαρούς παίκτες, όπως κι εμείς, πράγμα που σημαίνει ότι θα τρέχουν πολύ, θα πάει το παιχνίδι στη δύναμη, στο πάθος, χαρακτηριστικό των νεαρών παικτών. Εμείς είμαστε πανέτοιμοι, δουλέψαμε πάρα πολύ στις προπονήσεις και περιμένω ένα καλό παιχνίδι στο οποίο, επιτέλους, να κάνουμε την πρώτη μας νίκη!».

-Μια πιθανή νίκη του Αρη στη Ν. Σμύρνη, δεν θα είναι απλά μια συγκομιδή τριών βαθμών, αλλά κάτι παραπάνω. Συμφωνείς;

«Οπωσδήποτε. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε μια θέση που δεν μας αρμόζει. Και δεν μας αξίζει, ειδικά μετά τις τελευταίες μας εμφανίσεις. Μια νίκη θα μας δώσει ώθηση, τους  βαθμούς που χρειαζόμαστε για ν΄ αρχίσουμε ν΄ ανεβαίνουμε σιγά-σιγά και βελτίωση της ψυχολογίας».

-Η μάχη με τον Μπουζάνη πως πάει;

«Μάχη μέσα σε μια ομάδα δεν υπάρχει. Είμαστε συμπαίκτες, είμαστε συνάδελφοι και δουλεύουμε με τον προπονητή μας πολύ καλά».

-Ο συναγωνισμός μεταξύ δύο καλών τερματοφυλάκων, όπως είστε εσείς, δεν ωφελεί και τους δύο;

«Όταν υπάρχει πίεση για τη θέση σου, το μόνο που καταφέρνεις είναι να βελτιώνεσαι. Εγώ προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου, με τον προπονητή μου με τον οποίο είμαστε δυο χρόνια μαζί. Οι σχέσεις μου και με τον Ντιν (σ.σ Μπουζάνη) και με τον Μάριο (σ.σ Γκελή) είναι πολύ καλές και μέσα απ΄ αυτό βελτιωνόμαστε όλοι».

-Υπάρχει και η σχετική πλάκα για το ποιος θα παίξει την Κυριακή;

«Τέτοια δεν έχουμε, αλλά η σχέση μας είναι πολύ καλή».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected