Κατηγορίες
Super League 1

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

2104d9d739b98b2cdd442128150fee25_LΣτη Μυθολογία το… τραγούδι των Σειρήνων… μάγευε τους ταξιδιώτες, αλλά στο Αγρίνιο, το κελάιδισμα των «καναρινιών» ανάγκασε τον… «Αίαντα» να γνωρίσει την ήττα 2-0 και ο Παναιτωλικός έγινε το… αφεντικό της Δυτικής Ελλάδας.

Το «συγκρότημα» του Μάκη Χάβου με… δράστες τους Γκάλο (32’) και Καμαρά (46’) επέστρεψε στις νίκες, μετά από αυτή της δεύτερης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ και έφτασε τους 9 βαθμούς ανεβαίνοντας στην 11 θέση, ενώ από την άλλη, οι Ηπειρώτες παρέμειναν χωρίς νίκη μακριά από τους «Ζωσιμάδες» και έμειναν στους 10 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Η εξέλιξη του αγώνα

Νευρικός… παρουσιάστηκε στα πρώτα λεπτά του αγώνα ο Παναιτωλικός, δίνοντας την ευκαιρία στον ΠΑΣ Γιάννινα να παίξει το παιχνίδι των αντεπιθέσεων, χωρίς ωστόσο να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, όπως στο 5’ με τον Ίλιτς, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Ράφαελ, ενώ στο 23’ ο Τσουκαλάς δεν μπόρεσε να κάνει το κοντρόλ και οι αμυντικοί των γηπεδούχων έδιωξαν.

Από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, το έκανε το «συγκρότημα» του Μάκη Χάβου, στο 32’ με το απ’ ευθείας φάουλ του Γκάλο, σε μία φάση που άρχισε με την πίεση του Μπόγιοβιτς και την ανατροπή του Μιχαήλ.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για τον Παναιτωλικό, καθώς στην πρώτη φάση στα καρέ του ΠΑΣ Γιάννινα, στο 46’ ο Καμαρά νίκησε τον Βελλίδη για το 2-0, έπειτα από ασίστ του Μπόγιοβιτς.

Στην συνέχεια, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά στο 57’ ο Τσάβες δεν κατάφερε να νικήσει τον Ράφαελ, ενώ στο 68’ ο Βελλίδης απέκρουσε το σουτ του Καμαρά, έπειτα από λάθος της άμυνας των Ηπειρωτών.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να μειώσουν ήταν στο 80’ όταν ο Τσάβες βρέθηκε απέναντι στον Ράφαελ, έκανε το πλασέ, η μπάλα πήρε πορεία προς την εστία, αλλά ο Κούσας στην γραμμή έδιωξε τον κίνδυνο και στο 88’ ο Μελισσάς στο δεύτερο δοκάρι δεν κατάφερε να πιάσει το σουτ και η μπάλα έφυγε άουτ.

Παναιτωλικός : Μπρακάλι, Κούσας, Καμαρά (87′ Πασάς), Μελισσάς, Γοδόι, Σίλβα Τζούνιορ, Γκάλο, Μπακάκης, Πόι (69′ Σφακιανάκης), Μπίκε, Μπόγιοβιτς (90+3′ Κουτσοσπύρος).

ΠΑΣ Γιάννινα : Βελλίδης, Λίλα, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ίλιτς (78′ Κρητικός), Τσάβες, Βίλα (69′ Γιάκος), Τσουκαλάς (82′ Κεϊτά), Στρούνα, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected