Football League

Ζάκυνθος – Καβάλα (1-0) Για 85′ ο Πετράκος

725dc39b2d0e3ddbced9371d652639a2_LΙστορικές στιγμές ζει η Ζάκυνθος που πέτυχε την πρώτη της νίκη στη δεύτερη κατηγορία επικρατώντας της Καβάλας με 1-0.

Οι 600 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στο δημοτικό στάδιο του νησιού, αψήφησαν τη βροχή που έπεφτε και έστησαν από νωρίς το δικό τους πάρτι στις εξέδρες μιας και ήταν το πρώτο εντός έδρας ματς των νησιωτών στην ιστορία τους στη Football League. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή παίζοντας ανα διαστήματα και καλό ποδόσφαιρο. Εν αντιθέσει με την Καβάλα που καμιά σχέση δεν είχε με την ομάδα που επικράτησε του Ηρακλή στην πρεμιέρα. Η Ζάκυνθος άνοιξε το σκορ στο 21′ με κεφαλιά του Φωτιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Οικονόμου.

Στην επανάληψη η Καβάλα πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης. Στο 68′ είχε δοκάρι με τον Καρλόπουλο αλλά δεν κατάφερε να βρει το δρόμο για τα δίχτυα και η Ζάκυνθος πανηγύρισε το πρώτο τρίποντο της ιστορίας της στην κατηγορία.

Ζάκυνθος : Ξενοδόχωφ, Στασινόπουλος, Νικολόπουλος, Νομικός, Φωτιάς, Πέρερμαν, Οικονόμου, Πετράκος (85′ Κοτάτης), Κυριακίδης, Γωνιάδης (76′ Όττα), Τορεσάνι.

Καβάλα : Γεννικόγλου, Παπαργυρίου (46′ Παπαργυρίου), Πότσης (73′ Ντομ), Ντουσαρίδης, Καρλόπουλος, Κονάτε, Καπνίδης, Βαλιεριάδης, Τρίττας, Γκαρανίδης, Αλεξίου.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected