Κατηγορίες
Football League

Αιγινιακός – Πιερικός (0-0) Αποβλήθηκε ο Ζούρκος!

1375230_644647458900855_1729874065_nΧωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Αιγινιακού με τον Πιερικό. Οι δυο ομάδες της Κατερίνης στην πρώτη τους κόντρα στην ιστορία τους σε επίπεδο δεύτερης κατηγορίας, προσπάθησαν να πετύχουν ένα γκολ αλλά υστερούσαν στην τελική προσπάθεια, με αποτέλεσμα να μείνουν στο 0-0.

Στο πρώτο μέρος ο Πιερικός πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχε μια πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Τόλιου, με εξαίρεση μια διπλή φάση την οποία όμως δε μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν στο τελείωμα της οι Κατερινιώτες με τον Ελευθεριάδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αιγινιακός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και σε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο η είσοδος του Μιτρόφ που από δεξιά δημιούργησε πολλές φορές προβλήματα στην ομάδα του Πιερικού.

Σε ένα από αυτά χάθηκε μεγάλη ευκαιρία, ίσως η σημαντικότερη του αγώνα, αφού ο Σίκιμιτς δε μπόρεσε να πλασάρει στην απροστάτευτη εστία με τον Λαμπάκη να έχει εξουδετερωθεί αποκρούοντας νωρίτερα κεφαλιά του Χατζή.

Στις καθυστερήσεις έδειξε την κόκκινη στον Ζούρκο για δυνατό μαρκάρισμα σε αντίπαλο του. Σε γενικές γραμμές καλή η διαιτησία του Μπαλατσούκα από την Θεσπρωτία.
Αιγινιακός : Τόλιος, Κιβρακίδης, Γιαζιτζόγλου, Σαμαράς, Δήμου, Φερνάντες, Ζούρκος, Χατζής, Μιλόσκοβιτς (46′ Μιτρόφ), Καρακατσάνης, Σίκιμιτς
Πιερικός  : Λαμπάκης, Νίκου, Κρουσταλέλης, Ντόικιτς, Ιασωνίδης, Σερέτης (78′ Παπατόλιος), Αποστολίδης, Γ. Ιορδανίδης, Ελευθεριάδης, Μανίκας (71′ Στεφανίδης), Καθάριος (Κορτσαμπάς).
*pieriasport.gr
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected