Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ’ Εθνική (3ος όμιλος) – Νέος χορηγός για Μαχητή, στην έξοδο δύο για Δωτιέα!

Maxitis_610x400Το τμήμα marketing με επικεφαλή τον Ρεββήσιο Θωμά σε συνεργασία με τον Γ. Διευθυντή κ. Αχιλλέα Στεργιάκη του Μαχητή Τερψιθέας, ήρθανε την Τετάρτη (10.10) σε συμφωνία με την εταιρία “ΚΑΘΑΡΙΟΣ ΑΤΕΒΕ”.

Η εν λόγω εταιρία θα είναι χορηγός της ομάδας για την περίοδο 2013-2014 και το λογότυπό της θα αναγράφεται στο μανίκι της ποδοσφαιρικής εμφάνισης του Α.Ο. ΜΑΧΗΤΗ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ, μαζί με την εταιρία Europa Security.

Η “ΚΑΘΑΡΙΟΣ ΑΤΕΒΕ” εδρεύει στην Λάρισα, στην Αθ. Διάκου 9, τηλ. 2410 531618 και δραστηριοποιείτε στον χώρο των δημοσίων αλλά και ιδιωτικών έργων, βιομηχανία ασφάλτου και μηχανήματά εκχιονισμού. Η “ΚΑΘΑΡΙΟΣ ΑΤΕΒΕ” ήταν μια από τις τρείς (3) κατασκευαστικές εταιρίες που ανέλαβαν το AEL F.C. ARENA.

Δηλώσεις μετά την συμφωνία:

κ. ΚΑΘΑΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ( Πρόεδρος “ΚΑΘΑΡΙΟΣ ΑΤΕΒΕ”):

“Καταρχήν να ευχηθώ σε εσάς και την ομάδα σας μία καλή, υγιή και επιτυχημένη ποδοσφαιρική σεζόν. Μέσα από την εμπειρία μου (στο χώρο του ποδοσφαίρου ως χορηγός της ΑΕΛ) ο Μαχητής Τερψιθέας με το χορηγικό του πρόγραμμα, με έπεισε να διαφημίσω την εταιρία μου για φέτος στην συγκεκριμένη ομάδα. Πιστεύω ότι είναι μια οργανωμένη ομάδα με συγκεκριμένους στόχους γι’ αυτό και εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε σε αυτήν την προσπάθεια, εύχομαι ο Μαχητής να πετύχει τους στόχους του”.

κ. ΣΤΕΡΓΙΑΚΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ( Γ. Διευθυντής Α.Ο. ΜΑΧΗΤΗ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ):

“Καλωσορίζω την “ΚΑΘΑΡΙΟΣ ΑΤΕΒΕ” στην οικογένεια του Μαχητή. Η “ΚΑΘΑΡΙΟΣ ΑΤΕΒΕ” είναι μια μεγάλη δύναμη στο χώρο της, με οργάνωση και μεράκι γι΄ αυτό που κάνει. Ευχαριστώ και προσωπικά τον κ. Καθάριο Βασίλη για την επιλογή του να διαφημίσει την εταιρία του στην ομάδα του Μαχητή”.

Εκδρομή στη Νεοκαισάρεια!

Οι άνθρωποι του Μαχητή Τερψιθέας οργανώνουν εκδρομή για την Νεοκαισάρεια όπου η ομάδα θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Αχιλλέα για το κύπελλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 10 ευρώ συν το εισιτήριο του αγώνα. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να μάθουν όσοι ενδιαφέρονται από τον υπεύθυνο κ. Στέλιο Γεωργαντζά και από τα “καφέ” της Τερψιθέας.

Δωτιέας Αγιάς – Δεν υπολογίζονται οι δύο!

Ο Σωτήρης Αντωνίου είδε τους ποδοσφαιριστές του στην Κύμη να “αρπάζουν” έναν βαθμό σε μία έδρα που δύσκολα θα περάσουν οι υπόλοιπες ομάδες του ομίλου.

Ο έμπειρος τεχνικός όμως αντιμετωπίζει πρόβλημα με τους δύο ξένους που βρίσκονται στο ρόστερ του συλλόγου και όπως όλα δείχνουν δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν το σύνολο στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ο Ζακούσκας φαίνεται πως δεν έχει μπει στο κλίμα και στα “θέλω” του προπονητή του, ενώ με τον Μπέρενγκερ υπάρχει ακόμη το “θέμα” με το δελτίο του που τον αφήνει εκτός ομάδας. Έτσι, είναι πολύ πιθανό οι δυο τους να αποτελέσουν παρελθόν από τους “ερυθρόλευκους”.

*rockngoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected