Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Νηρέας Βέροιας – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 0-5

Μία ακόμη…παράσταση έδωσε ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, “φιλοδωρώντας” με πέντε γκολ τον Νηρέα Βέροιας, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Μέσης στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα επιβεβαίωσε σε ένα ακόμη παιχνίδι την ανωτερότητα της και με μπροστάρη τον Κώστα Κίτσα επικράτησε άνετα των νεοφώτιστων πετυχαίνοντας το “έξι στα έξι” στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι παρακολούθησε πλήθος κόσμου, οι οποίοι απόλαυσαν επιθετικό και τεχνικό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν μέχρι το 29′ όταν και ο Θανάσης Κίτσας έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Το γκολ αποτέλεσε το έναυσμα για την εξίσου παραγωγική συνέχεια και μάλιστα το δεύτερο τέρμα ήρθε λίγα δευτερόλεπτα μετά, με “θύτη” αυτή τη φορά τον Χρήστο Ζωγράφο, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό γκολ στο πρωτάθλημα.

Πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Κώστα Κίτσα να χριστεί σκόρερ, αποτέλεσμα που θα είναι και του πρώτου 45λεπτου, παρά το γεγονός πως οι “ασπρόμαυροι” είχαν τρεις εξαιρετικές ευκαιρίες για γκολ πριν την ανάπαυλα.

Το δεύτερο μέρος “άνοιξε” με γκολ για τους φιλοξενούμενους, με δράστη και πάλι τον Κώστα Κίτσα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την στιγμιαία αδράνεια της άμυνας και με ωραίο σουτ έκανε το 0-4. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο με τους δύο προπονητές να προχωρούν σε αλλαγές. Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε ο Γιώργος Κίτσας λίγο πριν το τέλος, ένα τέρμα που επιδίωξε καθόλη τη διάρκεια του 90λεπτου.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα και Καραϊωσήφ

Συνθέσεις

Νηρέας Βέροιας : Δουϊτσης, Καραπουναρλίδης (46′ Φωτιάδης), Φέιμ, Λάιος, Μουρτζίλας, Μπατανάρας, Αντωνίου, Ναυρινιάδης, Σαρηγιαννίδης (46′ Κωτσόπουλος), Τσιολάκης (66′ Τσολακίδης), Χειμωνίδης.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Βρεττός, Λαδάς, Κίτσας Λ. (63′ Δημοσθένους), Μπουκλάς Γ.Α., Νουσιόπουλος, Κίτσας Π., Ζωγράφος, Τζέπης, Κίτσας Θ. (75′ Κίτσας Σ.), Κίτσας Γ., Κίτσας Κ (55′ Πατατούκας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected