Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pre game της 7ης αγωνιστικής

CIMG6954Μπορεί να μην έχουμε ακόμη μπει για τα…καλά στον χειμώνα, μιας και ο καιρός παραμένει ήπιος, το πρωτάθλημα όμως της Α1 Ερασιτεχνικής μπαίνει σταδιακά σε…φουλ ρυθμούς, με τις ομάδες να βρίσκουν πλέον τα πατήματα τους αλλά και να συνειδητοποιούν την δυναμικότητα και τις ικανότητες τους. Στην πρώτη θέση φιγουράρει ο εντυπωσιακός ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, ο οποίος έχει αποκτήσει ήδη προβάδισμα πέντε βαθμών από τη δεύτερη θέση και μάλιστα την 7η αγωνιστική του Σάββατου 19/10 θα προσθέσει ξεκούραστα ακόμη τρεις λόγω της αποβολής της ΑΕ Αλεξάνδρειας από το πρωτάθλημα.

Η αυριανή αγωνιστική, η τελευταία με ώρα έναρξης στις 16.00, περιλαμβάνει επτά πολύ σπουδαίες αναμετρήσεις, που υπόσχονται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ενδεικτικό είναι πως την προηγούμενη αγωνιστική, το LIVE του Imathia Sports…χτύπησε κόκκινο μετά το 70ο λεπτό, όταν και κορυφώθηκε η αγωνία στις περισσότερες αναμετρήσεις.

Ας δούμε αναλυτικά τα παιχνίδια της αυριανής μέρας, τηρώντας όπως πάντα τη βαθμολογική θέση των ομάδων :

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΑΕ Αλεξάνδρειας : Όπως προαναφέραμε, η ομάδα του Σάκη Παγγούρα θα πάρει τους τρεις βαθμούς, θα φτάσει το “7 στα 7” και τους 21 βαθμούς, έχοντας μάλιστα 34-2 τέρματα. Οι “ασπρόμαυροι” έχουν αντίπαλο μόνο τον…κακό τους εαυτό και φαίνεται πως φέτος θα είναι η χρονιά τους.

Εθνικός Κλειδιού – Άτλας Ζερβοχωρίου : Η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος ακούει στο όνομα “Άτλας Ζερβοχωρίου. Η νεοφώτιστη ομάδα του Κώστα Κατσώνη (ο οποίος μάλιστα εργάζεται για πρώτη φορά σε ερασιτεχνικό σύλλογο) αποδίδει εξαιρετικά μέχρι στιγμής, παίρνει τα αποτελέσματα που επιζητά και μάλιστα με αντιπάλους που θεωρούνται από τις μεγάλες και διαχρονικές δυνάμεις της κατηγορίας. Επόμενη πρόκληση για τους “γκρι” είναι η δύσκολη έξοδος στο Κλειδί, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τους “κυανόλευκους” του Θοδωρή Τέγου. Ο Εθνικός έχει πραγματοποιήσει μέτριο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και οι αρκετές και συνεχόμενες απουσίες δημιουργούν προβλήματα στον έμπειρο τεχνικό, με το αυριανό παιχνίδι να είναι εκ των πραγμάτων ξεχωριστής σημασίας όσον αφορά τη δύσκολη συνέχεια.

Ατρόμητος Διαβατού – Αχιλλέας Νάουσας : Ίσως το πιο αμφίρροπο παιχνίδι διεξάγεται στο γήπεδο του Διαβατού. Ο τοπικός Ατρόμητος, που προέρχεται από δύο παιχνίδια χωρίς νίκη, υποδέχεται τον εξαιρετικό φέτος Αχιλλέα Νάουσας που μετρά μόλις μία ήττα από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, πραγματοποιώντας ωστόσο πολύ καλή εμφάνιση. Αναμένεται μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση που λογικά θα προσελκύσει αρκετό κόσμο τόσο από την περιοχή όσο και από τη Νάουσα. Μάκης Γιαννόπουλος και Βασίλης Κουρογεωργάκης δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών και αναμένεται αμφότεροι να παρατάξουν την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Δείτε 5 χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από το περσινό παιχνίδι στο Διαβατό :

Φίλιππος Μελίκης – ΑΕ Καψόχωρας : Ένα ακόμη εξαιρετικής σημασίας παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που στοχεύουν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, με τους φιλοξενούμενους μάλιστα να προέρχονται από ένα σερί τεσσάρων νικών, ενώ κατέχουν την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα με μόλις ένα γκολ παθητικό! Οι γηπεδούχοι, μετά το αρνητικό αποτέλεσμα και την ήττα στο Ζερβοχώρι, θα επιδιώξουν τη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο με τους ίδιους στόχους. Ο Χρήστος Τερζίδης από την άλλη πλευρά προετοίμασε την ομάδα του με στόχο το θετικό αποτέλεσμα στο γήπεδο της Μελίκης, που θα δώσει “φτερά” στους “κιτρινόμαυρους” ενόψει της συνέχειας. Ωστόσο από την αυριανή αναμέτρηση θα απουσιάσει ο πρώτος σκόρερ των φιλοξενούμενων και πρώην παίκτης του Φίλιππου Μελίκης, Διονύσης Κωστόπουλος ο οποίος δέχτηκε κόκκινη κάρτα στο προηγούμενο παιχνίδι.

Δείτε στιγμιότυπα από το περσινό παιχνίδι στο γήπεδο της Μελίκης

ΑΕ Χαρίεσσας – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Το…repeat της αναμέτρησης για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ερασιτεχνών πριν από λίγες μέρες. Οι “κιτρινόμαυροι” επικράτησαν με ανατροπή στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ακολούθησε όμως η ήττα στον Άγιο Γεώργιο από τον ουραγό Απόλλων που έφερε κατήφεια στο συγκρότημα του Δημήτρη Χαλκιά. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει κακό ξεκίνημα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα (11η θέση και 6 βαθμοί) παρόλο που δημιουργούν πολλές ευκαιρίες στα παιχνίδια τους. Ο Γιώργος Ντάμτσιος προβληματίζεται για την επιθετική δυστοκία και ελπίζει στην ανάκαμψη, αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι στη Χαρίεσσα.

Δείτε στιγμιότυπα από το παιχνίδι για τη φάση των 16 του Κυπέλλου πριν λίγες μέρες

Φίλιππος Μέσης – Αχιλλέας Νεοκάστρου : Σπουδαίο παιχνίδι και στο γήπεδο της Μέσης. Ο Φίλιππος, που προέρχεται από το ρεπό και τους τρεις βαθμούς με αντίπαλο την ΑΕ Αλεξάνδρειας, υποδέχεται τον Αχιλλέα Νεοκάστρου, ο οποίος πέτυχε μεγάλης σημασίας νίκη με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, τόσο από βαθμολογικής όσο και ψυχολογικής άποψης. Ο Μπάμπης Πετρίδης για τους γηπεδούχους αντιμετωπίζει τον τραυματισμό του Δημήτρη Τζιβάρα, ενώ αντίθετα ο νέος τεχνικός των πρωταθλητών Γιώργος Μαραγκός θα έχει στη διάθεση του όλα του τα “όπλα” με στόχο το “διπλό” και τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Νηρέας Βέροιας : Το ντέρμπι των νεοφώτιστων διεξάγεται στο γήπεδο του Παλαιού Σκυλιτσίου. Ο τοπικός Άρης υποδέχεται τον Νηρέα, σε μία αναμέτρηση που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και φέτος μετά την περσινή τους παρουσία στην Α2 Ερασιτεχνική και μάλιστα οι δύο αυριανοί αντίπαλοι επικράτησαν με το ίδιο σκορ (1-2) εκτός έδρας! Το φετινό παιχνίδι βέβαια είναι ματς…επιβίωσης για αμφότερους, που στοχεύουν στην παραμονή τους και κάθε βαθμός είναι πολύτιμος προς αυτή την κατεύθυνση.

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Η αναμέτρηση των ουραγών της Α1 Ερασιτεχνικής διεξάγεται στο γήπεδο της Νικομήδειας. Η Νέα Γενεά, που δεν έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής στην αντικατάσταση του Γιώργου Κωνσταντάκου που αποχώρησε μετά την ήττα από τον Άτλα Ζερβοχωρίου πριν δύο αγωνιστικές, υποδέχεται τον Απόλλων Αγίου Γεωργίου, που κατάφερε να πετύχει την πρώτη του νίκη την 6η αγωνιστική, επικρατώντας της ΑΕ Χαρίεσσας με 1-0. Στον συγκεκριμένο αγώνα ο τεχνικός των “πράσινων” Αντώνης Λυμούσης δεν βρέθηκε στον πάγκο, με τις φήμες να “οργιάζουν” για την αποχώρηση του κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής, με τις μεγαλύτερες πιθανότητες να τείνουν ωστόσο προς τη λύση της συνεργασίας με τον Ενωσιακό προπονητή.

Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής, που θα καλυφθεί για ακόμη μία φορά LIVE από το Imathia Sports News στις 16.00 :

Ατρόμητος Διαβατού – Αχιλλέας Νάουσας

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Νηρέας Βέροιας

Εθνικός Κλειδιού – Άτλας Ζερβοχωρίου

 ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΑΕ Αλεξάνδρειας

 Φίλιππος Μελίκης – ΑΕ Καψόχωρας

 Φίλιππος Μέσης – Αχιλλέας Νεοκάστρου

 Νέα Γενεά Νικομήδειας – Απόλλων Αγίου Γεωργίου

ΑΕ Χαρίεσσας – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της κατηγορίας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected