Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 2-4

μπαλα35“Αγγλικό” σκορ από δύο ομάδες που ζήτησαν το γκολ και κατάφεραν να προσφέρουν θέαμα στους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Οι παίκτες του Γιώργου Ντάμτσιου (αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι) πήραν τη ρεβάνς για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο πριν 10 μέρες και έφτασαν τους 9 βαθμούς στο πρωτάθλημα, παίρνοντας βαθιά ανάσα.

Οι γηπεδούχοι από την άλλη πλευρά “προδόθηκαν” από τα πολλά λάθη (κυρίως ατομικά) και παρά το γεγονός πως είχαν το σθένος να επιστρέψουν στο παιχνίδι όσες φορές προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, εντούτοις δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Μουσκεφτάρα και υπέστησαν τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα για το πρωτάθλημα.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον πιο ιδιανικό τρόπο για τον Μέγα Αλέξανδρο, που κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 3ο λεπτό, μετά από ωραίο πλασέ του Σάββα Αθανασιάδη, που αιφνιδίασε τους γηπεδούχους, όντας πλέον αναγκασμένοι να παλέψουν για την ισοφάριση. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν κλείστηκαν και παρά τις δύο διαδοχικές ευκαιρίες με τους Τόσκα και Σιδηρόπουλο για τους γηπεδούχους, κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με τον Δημήτρη Σούρλα στο 30′.

Το τέρμα αυτό ήταν καίριο πλήγμα για τους “κιτρινόμαυρους”, οι οποίοι έπρεπε να υπερβάλλουν εαυτόν αν ήθελαν να πάρουν κάτι από τον σημερινό αγώνα. Το τέρμα του Σιδηρόπουλου στο 39′ με πολύ ωραία κεφαλιά αναπτέρωσε τις ελπίδες των γηπεδούχων, ωστόσο ο Δημήτρης Σούρλας και πάλι είχε την…απάντηση και με ωραίο πλασέ θα νικήσει για τρίτη φορά τον Αντιφάκο.

Στην επανάληψη το παιχνίδι “άνοιξε” για τα καλά, καθώς η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά ρίσκαρε στον μεγαλύτερο βαθμό, όπως άλλωστε ήταν υποχρεωμένη να πράξει και θα καταφέρει μόλις στο 3ο λεπτό του δευτέρου μέρους να μπει για τα καλά στο παιχνίδι, με το εξαιρετικό σε εκτέλεση φάουλ του Παναγιώτη Τόσκα.

Η αναμέτρηση απέκτησε πλέον τεράστιο ενδιαφέρον, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν με συνεχές pressing και να κλέψουν μπάλες και να κυνηγήσουν την ισοφάριση. Το γκολ όμως δεν ήρθε και παρά τις προσπάθειες των Βασίλη Καρασαρίδη (η πρώτη συμμετοχή φέτος), Φωτιάδη και Τόσκα, το γκολ ήρθε για τα Τρίκαλα στο 80′, με τον Σάββα Αθανασιάδη να βάζει τέλος στις όποιες…ορέξεις των γηπεδούχων για κάτι καλύτερο.

Διαιτητής της συνάντησης  ο κ.Γιοβανόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Νατσούρα.

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Αντιφάκος, Σταυρίδης, Τσίπης (46′ Ιωαννίδης), Λέσκας, Θεοδωρόπουλος, Κατσουγιαννόπουλος, Στογιάννης (33′ Καρασαρίδης Β.), Φωτιάδης (74′ Αλμπανάκης), Τόσκα, Σιδηρόπουλος, Καρασαρίδης Δ.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων  : Μουσκεφτάρας, Μηνούδης Χ., Μηνούδης Α., Καρβούνης, Ελευθεριάδης, Αθανασιάδης Η., Αθανασιάδης Σ. (90′ Εντότζ), Σαλτουρίδης, Παπαδόπουλος (82′ Κασνακίδης Β.), Ντάμτσιος, Σούρλας Δ. (89′ Σλάμι)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected