Football League - K20 - K17 - K15 - Super League 1 - Γ Εθνική / Τοπικά

Οι Ημαθιώτικες παρουσίες το Σαββατοκύριακο

μπαλα35Γιώργος Παπαστεργίου (Εθνικός Σιδηροκάστρου) : Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πανηγύρισε ο Εθνικός Σιδηροκάστρου, επικρατώντας 3-1 του Ορφέα Ελευθερούπολης στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 15’ με τον Ρόβα, ενώ στο 50’ ο Οτέμπερης έφερε το ματς στα ίσια (1-1) για τον Ορφέα. Ωστόσο, στο 65’ ο Παπαστεργίου έκανε το 2-1 για τον Εθνικό και ο Μπουζούρας στο 78’ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Εθνικός Σιδηροκάστρου : Γαβριηλίδης, Τσιντσάρης, Ιωαννίδης, Πρόβατος, Καρυπίδης, Μαυρουδής (47 Αμπαδίνης), Τσεμπερίδης (68 Αϊβαζίδης), Μπουζούρας, Ρόβας, Μουτεσίδης, Παπαστεργίου (78 Διαμαντής).

Ορφέας Ελευθερούπολης : Καραβελίδης, Χαραλαμπίδης (80 Πασχαλίδης), Φιλιππίδης, Κωνσταντινίδης, Ελευθεριάδης Κ., Χριστοδουλίδης (88 Εμινίδης), Ευθυμιάδης, Παπαδάτος, Οτέμπερης (75 Σαββατιανός), Βλάχος, Δουμάνης.

Νίκος Τριανταφυλλίδης (Κιλκισιακός) : Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Κιλκισιακού με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν… διστακτικές στο παιχνίδι τους και παρά την πρωτοβουλία των γηπεδούχων δεν σημειώθηκαν σημαντικές ευκαιρίες με το 0-0 να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων.

Κιλκισιακός : Μπαντής, Σερταρίδης, Τριανταφυλλίδης, Μαυροκεφαλίδης, Μάντζιος, Καρυπίδης (82’ Τζεβελέκης), Ηλιόπουλος (66’ Μάναλης), Ματεντζίδης, Μπόλοσης (46’ Αϊβαζίδης), Καρανδρέας, Μπελίτσας.

Ηρακλή Αμπελοκήπων : Σιάκκας, Αλεξόπουλος, Παπαϊωάννου, Τσιόλης, Πομάκης, Νικολίτσας, Ιορδανίδης (66’ Δάλλας), Καρατζάογλου (46’ Ξανθόπουλος), Ζυρίδης, Αθανασιάδης Σ. (46’ Ζγκούρι), Βεϊδαμενίδης.

Γιώργος Συμεωνίδης (Κοζάνη) : Μεγάλο «διπλό» πήρε η Κοζάνη στο Θεσπρωτικό, καθώς επικράτησε 2-1 του Κεραυνού. Το παιχνίδι είχε αρκετές φάσεις και τρία δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο μπήκαν τα γκολ. Στο 13’ ο Φέκκας με κόρνερ σημάδεψε το δοκάρι για τον Κεραυνό, ενώ στο 23’ ο Πιπινίκας είχε κεφαλιά στο δοκάρι για την Κοζάνη. Στο 38’ ο Χαματάι με σουτ σημάδεψε και πάλι το δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο… εύστοχοι και στο 68’ ο Ταφαρλής με πλασέ έκανε το 0-1, ενώ στο 77’ ο Ντεμιράι με σουτ πέτυχε το 0-2. Ο Κεραυνός μείωσε σε 1-2 στο 86’ με τον Φέκκα, ενώ στο 88’ ζήτησε πέναλτι σε τράβηγμα του Καραμπατζάκη στον Λάππα.

Κεραυνός Θεσπρωτικού : Ντούκα, Μακρής (78’ Κούσης), Φαρμάκης, Ρακόπουλος (80’ Δήμος), Ντούσκας, Γατσέλος, Νικολάου, Κωστακιώτης, Λάππας, Φέκκας, Σιδηρόπουλος (36’ Ταπρατζής)

Κοζάνη : Κοκκινίδης, Στεργιόπουλος, Τραυλός, Βασιλίεβιτς, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Χαματάϊ, Τσικόπουλος (65’ Ντεμιράϊ), Πιπινίκας (79’ Προβίδας), Ταφαρλής, Συμεωνίδης (22’ Παπαδόπουλος)

Αντώνης Νατσούρας (Γλυφάδα) : Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το ντέρμπι των Αθηνών μεταξύ του Φωστήρα και της Γλυφάδας στον Ταύρο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου στην Football League. Η ομάδα των νοτίων προαστίων ευτύχησε να προηγηθεί στο 28’ με τον Γκέζο, έπειτα από σέντρα του Ευσταθίου, ωστόσο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια (1-1) στο 51’ με τον Παναγιωτόπουλο.

Φωστήρας : Μοσχονάς, Ανδρίκος, Κουλιμπαλί (46’ Σεχολάρι), Εμέκα, Κακαράς, Τεγούσης (46’ Μονγκάι), Κόντη, Μακρίδης, Παναγιωτόπουλος, Τασούλης, Βούζας (84’ Αχείμαστος).

Γλυφάδα : Κοτταράς, Γαλανόπουλος, Πικόν, Γκέζος, Μοντέστε, Σαβένδρα (73’ Μπάρος), Πορτίγια, Σκόνδρας, Ευσταθίου (77’ Μουστάκης), Σονγκό, Σμυρλής (61’ Νατσούρας).

Μπάμπης Πετράκος (Ζάκυνθος) : Αήττητη παραμένει στην έδρα της η Ζάκυνθος μετά τη νέα νίκη που πέτυχε κόντρα στον Πιερικό με 2-1. Οι Κατερινιώτες κατάφεραν και πέτυχαν το πρώτο τους γκολ στο πρωτάθλημα με τον Κέρι (39′) αλλά αυτό δεν έφτανε για να δώσει και το τρίποντο. Οι γηπεδούχοι, που είχαν τη συμπαράσταση περίπου 2.000 φιλάθλων τους, απάντησαν πέντε λεπτά αργότερα με τέρμα του Οικονόμου. Η νησιωτική ομάδα στο 65΄ έκανε την ανατροπή με πλασέ του Κυριακίδη, βυθίζοντας ακόμα περισσότερο τον Πιερικό στη βαθμολογία του Βορείου ομίλου της Football League.

Ζάκυνθος : Ξενοδόχοφ, Οικονόμου, Φωτιάς, Νομικός, Στασινόπουλος, Αποστόλου (40′ Κουνσόλο), Κυριακίδης, Πέρελμαν (49′ Πετράκος), Νικολόπουλος, Τορεζάνι, Βούκοβιτς (93′ Μπίρης).
Πιερικός : Λαμπάκης, Νίκου, Κρουσταλέλης, Ντόικιτς, Ιασωνίδης, Αποστολίδης (78′ Παπατόλιος), Σερέτης, Ιορδανίδης Γ., Ελευθεριάδης (69′ Μπρίτο), Μανίκας (59′ Στεφανίδης), Κέρι.

Γιώργος Λαζαρίδης (Παναχαϊκή) : Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Football League πανηγύρισε ο Φωκικός επικρατώντας 2-1 της Παναχαϊκής με ανατροπή. Οι Αχαιοί μπήκαν δυνατά στον αγώνα και ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 9’ με τον Γκαντιάγκα, αλλά στο 18’ ο Γουόρντεν έφερε το ματς στα ίσια (1-1). Στο 43’ οι αριθμητικές ισορροπίες του αγώνα «χάλασαν» καθώς ο Μπόζιτς άφησε την Παναχαϊκή με παίκτη λιγότερο, αντικρίζοντας την δεύτερη κίτρινη κάρτα, κόκκινη, του Σφακιανάκη και τρία λεπτά αργότερα, ο Φράγκος έκανε την ανατροπή για τον Φωκικό (2-1). Πάντως, στο 68’ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα, ακυρώθηκε τέρμα του Φράγκου ως οφσάιντ, προκαλώντας νέες διαμαρτυρίες των «κυανόλευκων».

Φωκικός  : Μελισσάς, Άλλα, Πολυχρονάκης, Πεχλιβανόπουλος (84’ Τζέκος), Καλαγκάνης, Σκαρίμπας, Αλβάρεζ, Ράντι, Θέος (67’ Κοτσόκολος), Φράγκος (92’ Κυριάκης), Γουόρντεν.

Παναχαϊκή : Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Βιγιαρέχο (70’ Φατιόν), Κωστόπουλος (46’ Λίτσης), Καραμανλής, Μπόζιτς, Γκαντιάγκα, Μαραγκουδάκης, Κιάσσος, Βασιλαντωνόπουλος, Κοντογουλίδης.

Χρήστος Κουκόλης (Εθνικός Γαζώρου) : Με το τρίποντο της νίκης στις αποσκευές του επιστρέφει στις Σέρρες ο Εθνικός Γαζώρου. Οι μπλε επιβλήθηκαν της Καβάλας με 2-1 στο “Ανθή Καραγιάννη” αν και έπαιζαν από το 65΄με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κοσμίδη. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τους “αργοναύτες” μετά από αυτήν στη Καρδίτσα με την τοπική Αναγέννηση. Ο Νταβόρ Σκέριαντς έδωσε στο 33′ το προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους. Πριν κοπάσουν όμως οι πανηγυρισμοί του Εθνικού ήρθε στο επόμενο λεπτό, το γκολ της ισοφάρισης από τον Καπνίδη. Και ενώ όλα έδειχναν πως οι δυο ομάδες θα έφευγαν από το γήπεδο με το ισόπαλο αποτέλεσμα, “χτύπησε” στο 85′ ο Ναστέφσκι διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Καβάλα : Γιαννίκογλου, Παπαργυρίου (88′ Ντομί), Πόπτσης, Ντουτσαρίδης (72′ Γρ. Παπαδόπουλος), Άρτσε, Πάλλας (46′ Αλεξίου), Κονάτε, Καπνίδης, Πρίττας, Κουρέλλας, Γκαρακλίδης.
Εθνικός Γαζώρου : Μέλκας, Κοσμίδης, Κουκόλης, Δέντσας, Τζούριτς, Χατζηδημητρίου, Παναγιωτίδης (58′ Παπαβασιλείου), Παπαδόπουλος (81′ Κωφοκώτσιος), Σκέριαντς, Ναστέφσκι, Σρντιτς (46′ Γαϊδαρτζής).

Βασίλης Φασίδης (SCODA Ξάνθη Κ20) : Με δυο γκολ στο τέλος η ομάδα Νέων της Ξάνθης «έκλεψε» τον βαθμό της ισοπαλίας από τη ΑΕΛ Καλλονής, που είχε προηγηθεί 2-0. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 12’με κεφαλιά Γιαζιτσόγλου, ενώ στο 77’ έγινε το 2-0 με τον Ντάμπο. Όμως οι παίκτες του Νίκου Κεχαγιά δεν το έβαλαν κάτω και με την κεφαλιά του Φασίδη μείωσαν στο 90’ και στις καθυστερήσεις με τον Παρασκευά διαμόρφωσαν το τελικό 2-2.

ΑΕΛ Καλλονής Κ20 : Μάππας, Καρακλάς, Ευαγγελιδάκης, Γιαζιτζόγλου, Μπράκουλα, Γιουκαρής, Καραμπάς, Πιπεράς, Σοφιάνης (87’ Κακογιάννης), Ντάμπος (83’ Χατζηκλειδαράς) , Λαμπράκης (62’ Γεώργου)

SCODA Ξάνθη Κ20 : Γκαραβέλης, Λάσπατζης, Κολλαράς, Χατζητερζόγλου, Παρασκευάς, Καρυπιάδης, Γούλας (46’ Ορφανίδης Λ.), Ορφανίδης Π. (46’ Φασίδης), Παπαδημητρίου, Ψύρρας, Πασχαλάκης (68’ Δοστός)

Γιάννος Πασχάλης (ΠΑΣ Γιάννινα Κ20) : Σπουδαία νίκη πήρε η ομάδα Νέων του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 επί του Πανιωνίου, στο πρωινό παιχνίδι της Κυριακής. Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος είχε μια φλύαρη υπεροχή, αλλά δεν σημειώθηκαν πολλές φάσεις. Στη συνέχεια ο ρυθμός βελτιώθηκε και ο ΠΑΣ απείλησε στις αντεπιθέσεις, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες. Τελικά οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 87’ με πλασέ το Φράγκου μέσα από την περιοχή.

ΠΑΣ Γιάννινα Κ20 : Κολιοφούκας, Βασιλείου (88’ Ιωάννου), Φίλιος, Τάχιας, Φράγκος, Πανταζής, Χαρίσης, Φαρμάκης, Παπαρούνας (70’ Πασχάλης), Γιάκος (71’ Ζωγράφος), Νάκος

Πανιώνιος Κ20 : Πολίτης, Μέκσι, Ρόπας, Καλύβας, Λουλάι, Γκίνη, Ντάγκρας (52’ Πρέντι), Αρώνης, Ζήσης, Μπελγκετσής (67’ Ντουμιρσάι), Καρκασίνας

Αλέξανδρος Παπατζίκος (Χανιά) : Ο εξαιρετικός… κεραυνός του Κώστα Πάγκαλου… ισοπέδωσε τον Ολυμπιακού Βόλου, με τα Χανιά να πανηγυρίζουν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα. Οι Κρητικοί επιβλήθηκαν 2-1 των «ερυθρόλευκων» της Μαγνησίας, με τον αρχηγό των Χανιωτών να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Ο Κώστας Πάγκαλος «σφράγισε» τη νίκη του ΑΟΧ στο 84’ με έναν… κεραυνό έξω από την περιοχή, μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ αλλά με τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για δύο περιπτώσεις πέναλτι. Στο 10′ για χέρι του Κατσιαρού, που στη συνέχεια της φάσης ο Χατζηησαΐας έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στο 22′, όταν ο Δεινόπαπας ανέτρεψε τον Πάγκαλο. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, τα Χανιά άνοιξαν το σκορ. Στο 50′, ο Βασιλόγιαννης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μανωλάς με προβολή έκανε το 1-0. Οι πανηγυρισμοί των Κρητικών όμως δεν κράτησαν πολύ αφού στο 52′ ο Πινδώνης έφερε το ματς στα ίσα. Έξι λεπτά πριν τη λήξη του ματς όμως “μίλησε” ο Πάγκαλος με κεραυνό εκτός περιοχής, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

ΑΟ Χανιά : Θεοδωρόπουλος, Χατζηησαΐας, Βασιλόγιαννης (82′ Μπουντόπουλος), Παπατζίκος, Πότσι, Ζντράβγκοβιτς, Πάγκαλος, Μανωλάς, Λουκίνας (70′ Βαλλιάνος), Τσάτσος (87′ Σαντριάς), Παγώνης.

Ολυμπιακός Βόλου : Γκίτκος, Γιαλούσης, Κατσιαρός, Αρβανίτης, Μελίσσης, Ολίσε (55′ Κατσίκης), Πινδώνης, Καπετάνος (81′ Γιενγκά), Ακόστα, Δεινόπαπας (56′ Μπρέσκα), Γκούρμα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected