Κατηγορίες
Αθλήματα - Εθνικές Ομάδες

Εθνική Χάντμπολ Ανδρών – Στη Σλοβακία χωρίς Σανίκη, Δεληγιάννη

ellas2Για την Σλοβακία αναχώρησε η Εθνική Ανδρών, προκειμένου να πραγματοποιήσει το 2ο στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου πρωταθλήματος 2015 και τους πρώτους αγώνες με Ολλανδία (30/10) και Βέλγιο (3/11). Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πραγματοποιήσει κοινή προετοιμασία με την αντίστοιχη ομάδα της Σλοβακίας, την οποία θα αντιμετωπίσει σε δύο φιλικούς αγώνες αύριο και μεθαύριο. Συγκεκριμένα το πρώτο φιλικό θα πραγματοποιηθεί αύριο, ώρα 19:00 στην πόλη Τοπολκάνι και το δεύτερο το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, ώρα 19:00 στην πόλη Μόντρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως για ακόμη μία φορά στις κλήσεις υπάρχουν νέα πρόσωπα (Καφαντάρης, Μελετάκος, Κεδέρης) που για πρώτη φορά θα βρεθούν σε αποστολή της Εθνικής ομάδας και θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν τις ικανότητες τους. Εξάλλου σκοπός της Εθνικής ομάδας είναι η σταδιακή ανανέωση της με νέα πρόσωπα και το καλύτερο «πάντρεμα» της εμπειρίας και του ταλέντου.

Σε αυτή της την προσπάθεια η Εθνική ομάδα δεν θα έχει τους Γρηγόρη Σανίκη, Διονύση Γεωργιάδη που τέθηκαν νοκ- αουτ τις τελευταίες ημέρες, καθώς και τους Σάββα Καρυπίδη και Κώστα Δεληγιάννη, οι οποίοι και αυτοί αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Οι 14 αθλητές που βρίσκονται στην διάθεση του Ομοσπονδιακού τεχνικού Γιώργου Κρανάκη είναι οι: Κώστας Τσιλιμπάρης, Δημήτρης Καφφάτος, Αλέξης Αλβανός, Τάσος Παπαδιονυσίου (ΑΕΚ), Γιώργος Μαστορογιάννης, Χάρης Μάλλιος, Σωτήρης Μαραγκός, Χρήστος Κεδέρης (Διομήδης Άργους), Κώστας Γουργούμης, Απόστολος Παλάσκας (ΠΑΟΚ), Στάθης Ζαμπούνης, Δημήτρης Τζηράς (ΑΣΕ Δούκα), Νίκος Καφαντάρης (ΧΑΝΘ), Γιώργος Μελετάκος (Ποσειδώνας Λουτρακίου).

*handball.org.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected