Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ’ Εθνική (2ος όμιλος) – Εξαιρετική συμφωνία για ΑΕΛ, δηλώσεις Παπαστεργίου, ανακούφιση για Συμεωνίδη

alkazar_610x400Σε συμφωνία με τη NOVA ήρθε η ΑΕΛ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας ματς. Πρεμιέρα στις μεταδόσεις κάνουν οι Θεσσαλοί στο ματς με τον Πυρσό Γρεβενών στις στις 3/11 για την 6η αγωνιστική.

papastergioy_610x400Συνέντευξη στο «Metropolis Σερρών 97.2»  παραχώρησε ο Ημαθιώτης επιθετικός του Εθνικού Σιδηροκάστρου, Γιώργος Παπαστεργίου, που τόνισε μεταξύ άλλων: «Διάλεξα και πάλι τον Εθνικό, γιατί μακριά από εδώ δεν ήξερα τι να εμπιστευτώ. Οι ιθύνοντες του συλλόγου μου φέρθηκαν άψογα και έτσι αποφάσισα να μείνω. Φέτος όλοι πίστευαν πως οι αποχωρήσεις θα αποδυνάμωναν την ομάδα ωστόσο, ήρθαν παιδιά με όρεξη και ταλέντο. Η βαθμολογική μας θέση δεν είναι τυχαία και θα μπορούσαμε να έχουμε και άλλους βαθμούς. Δεν υπάρχουν τεράστιες διαφορές μεταξύ των συλλόγων, εκτός φυσικά του Αγροτικού Αστέρα και του Πανσερραϊκού, που είναι ένα σκαλί πιο πάνω».

Για να συνεχίσει ο 21χρονος φορ των Σερραίων: «Εμείς πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα μας στα εκτός έδρας παιχνίδια και σιγά σιγά θα έρθει και το διπλό. Τώρα αντιμετωπίζουμε τα Μουδανιά. Έχουμε ξαναπαίξει με τον ΠΟΜ και τον κερδίσαμε στο Κύπελλο, ωστόσο δεν πρέπει να υποτιμήσουμε το ότι βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία, εμείς θα πάμε για τη νίκη. Στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία και από τη στιγμή που πέφτουν οχτώ ομάδες θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί για να σωθούμε».

SIMEONIDIS_610x400Με φόρα από τις τρεις σερί νίκες και ένα πρόγραμμα-βουνό που πέρασε επιτυχώς, η Κοζάνη φιλοξενεί την Κυριακή τη Δόξα Κρανούλας, κυνηγώντας ακόμα ένα τρίποντο, μπροστά στο κοινό τους μετά από καιρό (είχε φέρει 0-0 με τον Κάστορα στο τελευταίο εντός). Ο Γιάννης Παρασκευάς δεν υπολογίζει τον ανέτοιμο Δημήτρη Μπουλγκουρίδη (άρχισε τρέξιμο), ενώ αμφίβολος είναι ο Γιώργος Συμεωνίδης, που πάντως γλίτωσε τα χειρότερα (έχει απλή κάκωση στο γόνατο, παρότι αρχικά εκφράστηκαν φόβοι για χειρότερο τραυματισμό του νεαρού αριστερού μπακ).

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected