Κατηγορίες
Μικτές Ημαθίας

Μικτές Ημαθίας – Ήττες στην πρεμιέρα των αγώνων

σσσσΜαγική εικόνα στο παιχνίδι των Παίδων μεταξύ της τοπικής ΕΠΣ Κοζάνης και της ΕΠΣ Ημαθίας. Συγκεκριμένα οι φιλοξενούμενοι νεαροί παίκτες της Ημαθίας έχοντας πάρα πολύ καλή απόδοση στο πρώτο 40λεπτο, με σωστή ανάπτυξη από τον πίσω χώρο, όμορφους συνδυασμούς, δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις πολλές ευκαιρίες που χάθηκαν από πλευράς των επιθετικών. Μπορεί να χρειαζόταν αρκετή “μελάνι” εάν καταγράφαμε τις ευκαιρίες που χάθηκαν.

Στο ποδόσφαιρο όμως δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, και γι’ αυτό είναι και βασιλιάς των σπορ. Έτσι στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την κούραση από την υπερπροσπάθεια των αντιπάλων και παίρνοντας την υπόθεση γκολ προσωπικά ο Πιτσιάβας, κατάφεραν μέσα σε 25’ λεπτά να στείλουν την μπάλα τέσσερες φορές στα δίκτυα του Σιμψερή και να οδηγηθούν, εκ του αποτελέσματος, στην δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Αυτό που κρατάνε οι ηττημένοι είναι σαφώς το χειροκρότημα όλων όσων παρακολούθησαν τον αγώνα για την απόδοση του πρώτου ημιχρόνου. Φυσικά χρειάζεται χρόνος για να δέσει η ομάδα που είναι καινούργια και ευελπιστούμε ο ενωσιακός προπονητής να βρει την χημεία, ώστε να έρθουν και καλύτερα αποτελέσματα.

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Καλογήρου, Καρασιούνας και (2) Πιτσιάβας.

Συνθέσεις

ΕΠΣ Κοζάνης : Ποτουρίδης, Σωτηρίου, Καψάλης (30’ Θυμιάνης), Χαρασίου, Μπλατζής, Καρακώστας, Μπάτσης, Καρασιούνας, Φασούλας (40’ Καλογήρου), Σαλτσίδης (50’ Γράβας), Πιτσιάβας.

ΕΠΣ Ημαθίας : Σιμψερής, Τεκερίδης, Ιτσκάρας, Χαραλαμπίδης, Φουρκιώτης, Τσέλιος, Φωτόπουλος (40’ Τρούπκος), Ντουμάνης (55’ Σοφιανίδης), Μελιόπουλος, Ιωάννου, Τριανταφυλλόπουλος (68’ Περπερίδης).

 ΝΕΟΙ : ΚΟΖΑΝΗ-ΗΜΑΘΙΑ 2-1

Στον αγώνα που ακολούθησε, οι Νέοι της Ημαθίας δεν κατάφεραν να φύγουν από την Κοζάνη έστω με τον βαθμό της ισοπαλίας που θα ήταν σαφώς και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο 25’ ο Μυλωνάς δέχθηκε την μπάλα στην πλάτη των αμυντικών και με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ. Οι παίκτες της Κοζάνης βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και εκμεταλλευόμενοι δυο πανομοιότυπα λάθη αντιπάλων παικτών, στο 30’ έφεραν το ματς στα ίσα, ισοφαρίζοντας με τον Πιλικίδη.

Και σαν να μην έφθανε αυτό ακριβώς με την εκπνοή του πρώτου 45λέπτου , ο Ζαρκοδήνος από λάθος των αμυντικών, βρέθηκε αφύλακτος στην περιοχή και με ψύχραιμο σουτ έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Με δυο ταυτόχρονα αλλαγές στο β’ ημίχρονο προσπάθησαν οι παίκτες της Ημαθίας να ισοφαρίσουν, αλλά στην άμυνα δέσποζε ο πολύ καλός Σωτηριάδης που χαλούσε όλες τις προσπάθειες των επιθετικών. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μια ανάσα να γυρίσουν το παιχνίδι όταν σε δυο συνεχόμενες φάσεις στο 85’ και 87’  από πολύ σιγουριά στην τελική προσπάθεια απέτυχαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Έτσι μοιραία ήρθε και για τους Νέους η ήττα, που σίγουρα δικαιούταν κάτι περισσότερο.

Συνθέσεις

ΕΠΣ Κοζάνης : Κωστής, Βασιλειάδης, Ζιώγας (59’ Βογδόπουλος), Σωτηριάδης, Καπνίσας (70’ Μαυροδήμος), Μαντος, Παπακωνσταντίνου, Ράπτης, Ζαρκοδήνος, Βλαδίκας (81’ Αρνίδης), Πιλικίδης.

ΕΠΣ Ημαθίας : Τσιάκος, Δημούλτσης, Τσιότρας, Χατζόπουλος, Νεστορόπουλος, Χρυσόπουλος, Σαρκατζής (45’ Πατσιαβούρας), Τερζής (45’ Καρύδας), Σιδηρόπουλος, Μυλωνάς, Γιοβαννόπουλος (40’ Θεοδωρίδης).

*Δελτίο Τύπου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected