Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pre game της 8ης αγωνιστικής

DSCN7735Τελευταίο Σαββατοκύριακο για τον μήνα Οκτώβρη και λίγες ώρες πριν μετακινήσουμε τα ρολόγια μας μία ώρα πίσω (ξημερώματα Κυριακής), η Α1 Ερασιτεχνική επιστρέφει με δράση σε 7 γήπεδα της ΕΠΣ Ημαθίας. Τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής ευνόησαν σημαντικά τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, καθώς οι ομάδες που ακολουθούσαν, έχασαν έδαφος και η διαφορά διευρύνθηκε στους 7 βαθμούς. Όσον αφορά τις τελευταίες θέσεις, επικρατεί ένας πραγματικός…χαμός, με τον Απόλλων Αγίου Γεωργίου να…συνέρχεται στις τελευταίες αγωνιστικές, ενώ αρκετές είναι οι ομάδες που παρουσιάζουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους.

Ας δούμε μία μίνι ανάλυση των αυριανών αγώνων, που για τελευταία φορά φέτος θα διεξαχθούν στις 16.00 :

Αχιλλέας Νεοκάστρου – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Στην δύσκολη έδρα του Νεοκάστρου μεταβαίνει η πρωτοπόρος ομάδα του Σάκη Παγγούρα, που την περσινή χρονιά αντιμετώπισε δύο φορές στο συγκεκριμένο γήπεδο, τόσο για το πρωτάθλημα την προτελευταία αγωνιστική (0-0) όσο και για το Κύπελλο Ερασιτεχνών στη φάση των 16 (2-1). Οι γηπεδούχοι, που προέρχονται από την ήττα με ανατροπή στο γήπεδο της Μέσης, θα επιδιώξουν να “σπάσουν” το σερί των “ασπρόμαυρων” και να κερδίσουν έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα. Σημαντική για τον Γιώργο Μαραγκό η απουσία του Γιάννη Βαλδήρ, που αποβλήθηκε στο ημίχρονο με αντίπαλο τον Φίλιππο Μέσης. Αναμένεται ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι, που θα κεντρίσει και το ενδιαφέρον πλήθος κόσμου που θα σπεύσει στο γήπεδο του Νεοκάστρου.

Δείτε στιγμιότυπα από το περσινό παιχνίδι πρωταθλήματος :

Άτλας Ζερβοχωρίου – Αχιλλέας Νάουσας : Ένα ακόμη ντέρμπι της ευρύτερης περιοχής της Νάουσας, που εκτός του τοπικού χαρακτήρα, αποτελεί ίσως το πλέον αμφίρροπο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής. Η γηπεδούχος ομάδα του Άτλα, που φέτος παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατή τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, υποδέχεται τον Αχιλλέα Νάουσας, που σε ένα παιχνίδι-μαγική εικόνα την προηγούμενη αγωνιστική, ηττήθηκε από τον Ατρόμητο Διαβατού με 2-1. Η ομάδα του Βασίλη Κουρογεωργάκη πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, όμως η κακή τελική προσπάθεια ήταν η βασική αιτία της δεύτερης ήττας στο πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Κώστα Κατσώνη είχε ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο στο γήπεδο του Κλειδίου αλλά παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στο 86′ ισοφαρίστηκε στο τέλος με πέναλτι. Το γήπεδο του Ζερβοχωρίου, με σύμμαχο τον καιρό όπως όλα δείχνουν, θα γνωρίσει μεγάλες στιγμές, καθώς αναμέται πλήθος κόσμου για να παρακολουθήσει από κοντά την πολύ σημαντική αναμέτρηση.

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Φίλιππος Μελίκης : Το σερί των δύο τελευταίων αγωνιστικών θέλει να συνεχίσει η ομάδα του Απόλλωνα με αντίπαλο τον Φίλιππο Μελίκης, που μεσοβδόμαδα βυθίστηκε στο πένθος, με τον θάνατο του πατέρα του προέδρου της ομάδας κ. Γιάννη Ζεϊμπέκη. Οι “ερυθρόλευκοι” εντούτοις προέρχονται από ευρεία επικράτηση επί της δυνατής φέτος ΑΕ Καψόχωρας και θα μεταβούν στον Άγιο Γεώργιο με στόχο τη νίκη που υπό προϋποθέσεις μπορεί να τους φέρει στη δεύτερη θέση. Σε ετοιμότητα άπαντες οι παίκτες και για τους δύο αντιπάλους και αναμένεται ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι, δεδομένης της ανοδικής πορείας των “πρασίνων”.

Δείτε στιγμιότυπα από το περσινό παιχνίδι :

Νηρέας Βέροιας – Ατρόμητος Διαβατού : Στη γειτονική Μέση αγωνίζεται η ομάδα του Διαβατού, που η μεγάλη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νάουσας, την έφερε στη τρίτη θέση με 13 βαθμούς. Οι “κυανόλευκοι”, που θα αντιμετωπίσουν τον Νηρέα για πρώτη φορά στην ιστορία τους, θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι στο εξαιρετικό σύνολο του Γερμανού Σιαφαρίκα, που κατάφερε να περάσει με το “διπλό” από το Σκυλίτσι την προηγούμενη αγωνιστική. Οι “κόκκινοι” φαίνεται πως θα…πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους για την υπόθεση παραμονή και αποτελούν απειλή για κάθε αντίπαλο. Οι φιλοξενούμενοι δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα και με την ψυχολογία στα ύψη μεταβαίνουν στη Μέση για τους τρεις βαθμούς της νίκης.

ΑΕ Καψόχωρας – Εθνικός Κλειδιού : Το ντέρμπι του Ρουμλουκιού δεσπόζει στο πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής. Οι “κιτρινόμαυροι” του Χρήστου Τερζίδη (που θα αντιμετωπίσει την προηγούμενη ομάδα του), με στόχο τους τρεις βαθμούς και την επιστροφή στις νίκες, υποδέχεται τον Εθνικό Κλειδιού, που φέτος το μέτριο ξεκίνημα του τον έχει απομακρύνει από τις υψηλές θέσεις που βρισκόταν σε όλη τη διάρκεια του περσινού πρωταθλήματος. Πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, με τους “κιτρινόμαυρους” να αγωνίζεται κανονικά ο πρώτος σκόρερ Διονύσης Κωστόπουλος, που επιστρέφει από την τιμωρία του ενώ σημαντική η απουσία για τους “κυανόλευκους” ο Τίμος Καϊμακαμίδης, που αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με τον Άτλα Ζερβοχωρίου.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Φίλιππος Μέσης : Ένα ακόμη πολύ σπουδαίο παιχνίδι της αυριανής αγωνιστικής. Μέγας Αλέξανδρος και Φίλιππος προέρχονται από πολύ σημαντικές νίκες, που τους έδωσε…ανάσα στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά και μία ψυχολογική…ένεση ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου, μετά από εξαιρετική απόδοση επικράτησε με 4-2 εκτός έδρας της Χαρίεσσας, ενώ το συγκρότημα του Μπάμπη Πετρίδη νίκησε με ολική ανατροπή στο τέλος τον Αχιλλέα Νεοκάστρου, επιτυχία που πανηγυρίστηκε έντονα από τους “βυσσινί”. Οι δύο τεχνικοί δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα και όσοι θα βρεθούν το Σάββατο στο γήπεδο των Τρικάλων, αναμένεται να παρακολουθήσουν ένα πολύ ενδιαφέρον ματς.

Νέα Γενεά Νικομήδειας – ΑΕ Χαρίεσσας : Εκτός έδρας δοκιμασία για την ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά, που οι δύο συνεχόμενες ήττες έχουν “βαρύνει” το κλίμα στο στρατόπεδο των “κιτρινόμαυρων” και εκ των πραγμάτων το “ροζ φύλλο” στον αυριανό αγώνα κρίνεται επιτακτικό. Αντίπαλος η ουραγός Νέα Γενεά, η οποία δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα με τον Απόλλων Αγίου Γεωργίου την προηγούμενη αγωνιστική και σε επτά αναμετρήσεις μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα μετρά μόλις μία νίκη.

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Τους τρεις βαθμούς μετά από δύο αγωνιστικές βάζει στο…σακούλι του ο Άρης και θα φτάσει στους 10 βαθμούς έπειτα από 8 αγώνες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Α1 Ερασιτεχνικής, που για ακόμη μία φορά θα καλυφθεί σε ζωντανή μετάδοση από το Imathia Sports News :

Νηρέας Βέροιας – Ατρόμητος Διαβατού

Άτλας Ζερβοχωρίου – Αχιλλέας Νάουσας

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου

ΑΕ Καψόχωρας – Εθνικός Κλειδιού

Αχιλλέας Νεοκάστρου – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Φίλιππος Μελίκης

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Φίλιππος Μέσης

Νέα Γενεά Νικομήδειας – ΑΕ Χαρίεσσας

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της κατηγορίας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected