Κατηγορίες
Football League

Απόλλων Καλαμαριάς – Δόξα Δράμας (1-1) Για 90′ ο Γελαδάρης, στο 50′ ο Πασιαλής

82526ff52465a6d6672b9acc3b0fd6cb_LΧωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ματς στην Καλαμαριά ανάμεσα στον τοπικό Απόλλωνα και τη Δόξα Δράμας, με το οποίο ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα της 5ης αγωνιστικής της Football League. Οι δυο ομάδες έμειναν ισόπαλες 1-1, αποτέλεσμα που αφήνει ανικανοποίητες και τις δυο ομάδες.

Η Δόξα Δράμας ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 23′ με τον Ετόβ Γιορντάν, που βγήκε στη πλάτη της άμυνας και πλάσαρε ιδανικά τον Καρατζιοβαλή. Στο 36′ όμως, ο Απόλλωνας έφερε το ματς στα ίσα. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Παρμαξίδη, ο Αθανασιάδης έπιασε την κεφαλιά, ο Δαύκος δεν έδιωξε τη μπάλα όπως θα ήθελε και ο Ναλμπάντης με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη οι δυο ομάδες μπήκαν αποφασισμένες να πετύχουν το γκολ που θα τις έδινε και τη νίκη. Η μεγαλύτερη ευκαιρία της Δόξας ήταν αυτή στο 49′ όταν ο Ετόβ έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Λιόνης έδιωξε τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή της εστίας του Καρατζιοβαλή. Στο 64′ ήταν σειρά του Απόλλωνα. Μετά από φάση διαρκείας και ενώ η η μπάλα ήταν για αρκετή ώρα μέσα στα καρέ της Δόξας, ο Πασιαλής έκανε το σουτ, χωρίς όμως να βρει στόχο. Το τελευταίο δεκάλεπτο ο Απόλλωνας προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα (στο 84′ αποβλήθηκε ο Βλασόπουλος) και να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ αλλά δεν τα κατάφερε και μοιραία έμεινε το 1-1

Απόλλων Καλαμαριάς : Καρατζιοβαλής, Παρμαξίδης, Βέντζιος (77′ Οραφνός), Πιτσόκος, Λιόνης, Μανουσαρίδης, Καπίας, Ναλμπάντης (62′ Βέργος), Δρόσος, Βλάχος (50′ Πασιαλής), Αθανασιάδης.

Δόξα Δράμας : Δαύκος, Βλασόπουλος, Στεργιανός, Γελαδάρης, Λιαπάκης, Μιλένκοβιτς, Κίκοφ (71′ Μουδούρογλου), Ρούτσης, Ετόβ (60′ Διαμαντόπουλος), Κάσσος (46′ Κυριακίδης), Χιντασέλι.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected