Κατηγορίες
Football League - Super League 1

ΕΠΟ – Ασφαλιστικά μέτρα για την “κάρτα υγείας”!

ea34ca80a98bd0adf24d3b0daa04a939_LΑσφαλιστικά μέτρα και συντηρητική κατάσχεση ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ με κοινοποίηση στους χορηγούς της ΕΠΟ της εταιρείας PC System, που είναι η ανάδοχος εταιρεία για την υποδομή των καρτών υγείας των ποδοσφαιριστών, κατά της ομοσπονδίας συζητήθηκαν χθες στο αρμόδιο δικαστήριο.

Ήδη, η εταιρεία έχει προχωρήσει σε σφράγισμα επιταγών ύψους άνω του 1 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για επιταγές που έχουν σφραγιστεί, καθώς δεν έχουν πληρωθεί και αφορούν στο διάστημα Μάρτιος – Αύγουστος του 2013. Το θέμα της «κάρτας υγείας» της ΕΠΟ αποτελεί αντικείμενο εισαγγελικής έρευνας από την οποία έχει προκληθεί έλεγχος του ΣΔΟΕ, ενώ σχετική ερώτηση για εικονικές μετρήσεις αθλητών από την ΕΠΟ έχει κατατεθεί στη Βουλή.
Οι συμβάσεις της ΕΠΟ με την ανάδοχο εταιρεία έχουν υπογραφεί και ισχύουν εδώ και πολλά χρόνια και η ομοσπονδία έχει αγοράσει ιατρικά μηχανήματα και πληρώνει τη σύμβαση χωρίς αυτή να λειτουργεί, με αποτέλεσμα να πληρώνει άσκοπα χρήματα.
Πρόκειται για θέμα που έχει «οσμή σκανδάλου», αφού έχει προκαλέσει απώλεια εσόδων. Η νυν διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει σε καταγγελία της σύμβασης, όμως η ανάδοχος εταιρεία υποστηρίζει ότι δεν είναι εκείνη υπεύθυνη για τη μη λειτουργία του συστήματος της «κάρτας υγείας», δείχνοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι οι υπαίτιοι πιθανόν να είναι εντός της ΕΠΟ…

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected