Κατηγορίες
Γενικά

Γλυφάδα – Επισκοπή (0-2) Για 90′ ο Νατσούρας

aca99b9ffbf6ef8ba78341c1b56bfe37_LΗ Επισκοπή πήρε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της καθώς επικράτησε της Γλυφάδας με 2-0, εκτός έδρας κι ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη με δυο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο «καθάρισε» το ματς, με τους γηπεδούχους πάντως να αγωνίζονται με παίκτη λιγότερο για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω της αποβολής του Σμυρλή στο 60’ του ματς. Από αυτό το σημείο κι έπειτα, η Επισκοπή κυριάρχησε απόλυτα στο ματς και στο 80’ άνοιξε το σκορ με τον Μαρτσάκη, ενώ στο 87’ ο Σουμπασάκης πέτυχε και δεύτερο γκολ για τους Κρητικούς και «κλείδωσε» το τρίποντο.

Έτσι, η Επισκοπή μετά από πέντε αγωνιστικές έφτασε στις τέσσερις νίκες και στους 13 βαθμούς, όντας στην πρώτη θέση έστω και προσωρινά, με τη Γλυφάδα να έχει μόλις έναν βαθμό και να μην έχει πάρει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα.

Γλυφάδα : Κοτταράς, Γαλανόπουλος (85′ Νικολιάς), Πικόν, Νατσούρας, Μοντέστο, Γκέζος, Σκόνδρας, Πορτίγια, Σονγκό, Σμυρλής, Ντε Σόουζα (83′ Καμινιώτης)

Επισκοπή : Καλογεράκης, Μανουσάκης, Βιδάλης, Βουρβαχάκης, Δελήμπασης (81′ Φραντζεσκάκης), Σπαθάρας, Σεληνιωτάκης, Γκαστόν (63′ Μαρτσάκης), Σουμπασάκης, Ανωγειανάκης (59′ Πουλάκης), Τάντιτς

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected