Football League

Αναγέννηση Καρδίτσας – Εθνικός Γαζώρου (2-0) Για 90′ ο Κουκόλης

2581018245135dd40ab2343348f6669d_LΜε απόρθητο κάστρο μοιάζει το δημοτικό στάδιο της Καρδίτσας μετά τη νέα νίκη της Αναγέννησης επί του Εθνικού Γαζώρου με 2-0. Αυτό ήταν το τρίτο φετινό τρίποντο των Θεσσαλών στην έδρα τους καθώς προηγήθηκαν οι νίκες με Ζάκυνθο και Καβάλα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυναμικά στο ματς και ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ πριν τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου. Ο Ρόβας εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Μπουντούρη και με προβολή έγραψε το 1-0. Οι Σερραίοι προσπάθησαν στη συνέχεια να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης αλλά υστερούσαν στην τελική προσπάθεια. Στην επανάληψη ο Εθνικός Γαζώρου είχε τα ηνία του ματς με μεγαλύτερη ευκαιρία αυτή στο 54′, όταν το δυνατό σουτ του Νατσέφσκι μέσα από την περιοχή, απομάκρυνε με τα πόδια ο Σιαράβας.

Η Αναγέννηση όμως κατάφερε να σκοράρει, κόντρα στη ροή του αγώνα. Κέρδισε πέναλτι από χέρι μέσα στην περιοχή, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο αρχηγός Σωκράτης Μπουντούρης “κλειδώνοντας” έτσι την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Αναγέννηση Καρδίτσας : Σιαράβας, Κόκκινος, Χατζηρίζος, Κουκούλης, Ρόβας, Καραχάλιος, Μίχος (48′ Μπιτέλης), Γήττας, Μπουντούρης, Κρανιώτης (77′ Μπουσινάκης), Χλωρός (61΄ Γεωργακόπουλος).

Εθνικός Γαζώρου : Μέλκας, Κουκόλης, Δέντσας, Τζούριτς (61′ Κωνσταντινίδης), Χατζηδημητρίου, Παπαδόπουλος (46′ Κουφοκώτσιος), Γαϊδαρτζής, Σκέριαντς, Τσουβαλτσίδης, Νατσέφσκι, Σρντιτς (70′ Παπαβασιλείου).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected