Κατηγορίες
Γενικά

Δείτε ξύλο, πέναλτι και ευκαιρίες που δεν…χάνονται (vid)

14597a26765c2549a4f3019127427dc1_LΤο ντέρμπι της Πόρτο με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας επισκιάστηκε από θλιβερά επεισόδια που έγιναν έξω από το «Ντραγκάο», με την αστυνομία να ανακοινώνει αρκετές συλλήψεις και 48 τραυματισμούς οπαδών που ενεπλάκησαν στις συγκρούσεις.

Σύμφωνα με τις πορτογαλικές αρχές, όλα άρχισαν όταν 100 οπαδοί προσπάθησαν να μπουν δια της βίας στη θύρα 25 του γηπέδου της Πόρτο. Οι εν λόγω ήσαν χωρίς διακριτικά και ντυμένοι εξ ολοκλήρου στα μαύρα πήγαν με πορεία ως το «Ντραγκάο» προκαλώντας τους οπαδούς της Πόρτο που βρίσκονταν στο χώρο. Αυτό ήταν η αφορμή για να αρχίσουν σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ τους, με την αστυνομία να προχωρά σε συλλήψεις, αφού είχε χρησιμοποιήσει χημικά και κάθε τρόπο για να τους σταματήσει.

Τα επίσημα στοιχεία που δόθηκαν αναφέρουν πως 48 άτομα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο όντας τραυματίες, χωρίς ωστόσο να έχει κάτι σοβαρό κάποιος από αυτούς. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι επεισόδια έγιναν κι εντός γηπέδου, με τους οπαδούς της Πόρτο να συγκρούονται με σεκιούριτι και αστυνομικούς.

http://www.youtube.com/watch?v=atYPEJkBqfs

Αυστρία: Αυτό το πέναλτι ξεπέρασε και των Ανρί – Πιρές!

Ένα από τα χειρότερα πέναλτι όλων των εποχών καταγράφηκε σε πρωτάθλημα της Αυστρίας που ξεπερνά ακόμη και αυτό των Τιερί Ανρί και Ρομπέρ Πιρές.

Παίκτες των ATSV Stadl-Paura και SK Altheim (5-1) εκτέλεσαν με πάσα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα τους, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Οι μόνοι που το έχουν καταφέρει και έχει γίνει γνωστό σε παγκόσμιο επίπεδο είναι οι Γιόχαν Κρόιφ και Γέσπερ Όλσεν με τον Άγιαξ το 1982. Ανρί και Πιρές το είχαν επιχειρήσει με την Άρσεναλ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2005 και είχαν αστοχήσει.

Δείτε τα βίντεο :

Η… απίστευτη χαμένη ευκαιρία της εβδομάδας!

Γκέλα στην… γκέλα στην Σκωτία, με τερματοφύλακα και επιθετικό να… διαγωνίζονται στις… γκάφες!

Αρχικά θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα. Στο ποδόσφαιρο ουδείς μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει, αν και το τελευταίο διάστημα έχουν παρουσιαστεί πολλοί… μάγοι, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και ότι όλα μπαίνουν και όλα χάνονται.

Έχουμε δει ποδοσφαιριστές να σημειώνουν απίστευτα τέρματα, είτε επειδή το… δοκίμασαν, είτε επειδή τους… βγήκε, αλλά έχουμε δει και απίστευτες χαμένες ευκαιρίες ή γκέλες. Στις τελευταίες, τις περισσότερες φορές, πρωταγωνιστές είναι οι αμυντικοί και οι τερματοφύλακες, πολύ απλά διότι το λάθος τους μπορεί να το εκμεταλλευτεί η αντίπαλη ομάδα.

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε στην συνέχεια, ο γκολκίπερ της Αμπερντίν, Τζέιμι Λάνγκφιλντ προσπαθεί να βάλει το όνομά του στην λίστα με τα μεγαλύτερα λάθη, αλλά… δυστυχώς για τον ίδιο, ο επιθετικός της Χιμπέρνιαν, Τζέιμς Κόλινς του κλέβει την… δόξα!

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected