Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Αναγέννηση Καρδίτσας – ΠΑΟΚ 0-1

2c85fc9241cf138b9e8707754898c621_LΜε… σβηστές μηχανές ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 της Αναγέννησης στην Καρδίτσα και σφράγισε την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Ολίσε να σκοράρει.

Το παιχνίδι από το ξεκίνημά του δεν ήταν καλό, με τον ΠΑΟΚ να δείχνει ασύνδετος και… ανόρεκτος, ενώ η Αναγέννηση θέλησε να πιέσει χωρίς όμως αποτέλεσμα. Τα λάθη στη μεσαία γραμμή ήταν πολλά και από τις δύο ομάδες, ενώ το θέαμα ήταν κάκιστο. Στο 18’ ο Σπυρόπουλος έσωσε πάνω στη γραμμή κεφαλιά του Γεωργακόπουλου, μετά από κακή έξοδο του Γλύκου. Χωρίς άλλες συγκινήσεις έληξε το πρώτο ημίχρονο με το 0-0 να μην απειλείται.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ ανέβασε κάπως ρυθμό και ο Λόρενς έκανε αισθητή την παρουσία του στην άμυνα της Αναγέννησης. Στο 66’ επιχείρησε μια λόμπα, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό, ο Ολίσε με σουτ πέτυχε το γκολ, λυτρώνοντας τον ΠΑΟΚ. Στο 77’ ο Νέτσιντ μετά από ασίστ του Τζάνδαρη, δεν βρήκε στόχο. Τα τελευταία λεπτά κύλησαν με κάποιες φάσεις εκατέρωθεν, αλλά το 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ έμεινε ως το τέλος.

Αναγέννηση Καρδίτσας : Τσάμης, Κόκκινος, Οικονόμου, Κουκούλης, Δημόπουλος, Μπιτέλης, Καραχάλιος (54’ Κόντος), Ρόβας, Κρανιώτης (80’ Τζάνης), Γεωργακόπουλος, Μπουσινάκης (71’ Μυργιώτης)

ΠΑΟΚ : Γλύκος, Σκόνδρας (77’ Κωνσταντινίδης), Κατσικάς, Γκαρσία, Γεωργιάδης, Βούκιτς, Λόπεθ, Λόρενς (73’ Τζανδάρης), Σπυρόπουλος, Νέτσιντ, Ολίσε (68’ Πόζογλου)

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected