Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Απόλλων Καλαμαριάς – Πανιώνιος (0-0) Για 65′ ο Πασιαλής

0e08838e96856b2c196f448969c20b67_LΟ Πανιώνιος έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά και σε συνδυασμό με το 3-1 του πρώτου αγώνα στη Νέα Σμύρνη πήρε την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της η ομάδα του Νίκου Παντέλη παρατάχθηκε περισσότερο για… αγγαρεία στην Καλαμαριά παρά για να «τελειώσει» από νωρίς την, ήδη… τελειωμένη, υπόθεση – πρόκριση. Το παιχνίδι δεν διεκδικεί ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας, με τους δυο αντιπάλους να επιδίδονται σε αρκετά λάθη και να μη βρίσκουν εν τέλει το δρόμο προς τα δίχτυα, αποτυγχάνοντας να δώσουν λίγο περισσότερο ενδιαφέρον σε όσους έκαναν τον κόπο να πάνε στο γήπεδο για να δουν το παιχνίδι.

Είναι χαρακτηριστικό πως η πλέον αξιοσημείωτη φάση στο τέλος του ματς ήταν αυτή της αποβολής του Νίκου Καλτσά, ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι στο 46’ και πήρε δυο κίτρινες κάρτες με αποτέλεσμα να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια στο 84’! Αυτό είναι και το πλέον αρνητικό για τον Νίκο Παντελή που θα στερηθεί τις υπηρεσίες του νεαρού μέσου στον αγώνα πρωταθλήματος που ακολουθεί κόντρα στην ΑΕΛ Καλλονής την Κυριακή. Από εκεί και πέρα, στον Πανιώνιο κρατάνε την πρόκριση και συνεχίζουν, την ώρα που στον Απόλλωνα επικεντρώνονται πλέον μόνο στις υποχρεώσεις τους για το πρωτάθλημα της Football League.

Απόλλων Καλαμαριάς : Βαλσαμάκης, Ορφανός, Μανουσαρίδης (28′ λ.τ. Παρμαξίδης), Πιτσόκος, Λιόνης, Παντελιάδης, Μωυσίδης, Βέργος (24′ λ.τ. Ναλμπάντης), Βλάχος, Γκουγκουλιάς, Πασιαλής (65′ Δρόσος).

Πανιώνιος : Παπαδόπουλος, Πάνος, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Ζαχαράκης, Μητρόπουλος, Κολοβός, Παναγιωτούδης (46′ Καλτσάς), Μαρουκάκης (46′ Γιάννου), Καμπάνταης, Λάζνικ (63′ Παντίδος).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected