Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Απόλλων Σμύρνης – Πλατανιάς (2-1) Στο 55′ ο Σούκιας

96a19018e5a8933a75eabf317fac164c_LΑγχωτική πρόκριση πήρε ο Απόλλων Σμύρνης, επί του Πλατανιά, επικρατώντας 2-1, χάρη σε γκολ των Μίγκα και Τσιλγκίρη, ενώ μείωσε ο Στόλερ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Πλατανιά να είναι πιο κινητικός και στο 11’ έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει, όταν ο Κατάι έκανε το πλασέ, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, ο Αργυρόπουλος προσπαθεί να απομακρύνει, ενώ ο Παπαζαχαρίας έδιωξε προ του Πόποβιτς. Οι Χανιώτες συνέχισαν να είναι καλύτεροι, με τον Απόλλωνα να μην δημιουργεί ιδιαίτερες ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 49’, όταν ο Τσιλιγκίρης έβγαλε τον Μίνγκα σε θέση βολής μέσα από την περιοχή κι εκείνος με πλασέ έκανε το 1-0. Το γκολ αυτό απογοήτευσε τον Πλατανιά που δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός, με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να κάνει το 2-0, με τον Μίνγκα να σερβίρει και τον Τσιλιγκίρη με προβολή να σκοράρει. Κι ενώ όλα έδειχναν πως ο Απόλλων είχε αγκαλιάσει την πρόκριση, στα τελευταία λεπτά ο Πλατανιάς φρόντισε να… ξαναμπεί στο παιχνίδι. Στο 85’ ο Αγκιλέρα εκτέλεσε το φάουλ από πλάγια θέση και ο Στόλερ με πλασέ μείωσε σε 2-1. Οι γηπεδούχοι όμως δεν έχασαν την ψυχραιμία τους και κράτησαν το υπέρ τους σκορ ως το τέλος, παίρνοντας την πρόκριση στους «16» του θεσμού.

Απόλλων Σμύρνης : Γκόμες, Αργυρόπουλος, Παπαζαχαρίας, Βέρτζος, Διαμάντης, Καμαρά, Τσεμπερίδης, Τσοκάνης (63’ Γκουέλα), Τσιλιγκίρης (70’ Αλβαρεζ), Μίνγκας, Μπάρκογλου (23’ Φαρινόλα)

Πλατανιάς : Περιστερίδης, Ντεντάκης, Ράφαελ, Καστέλς, Ιντζίδης, Σιώπης (55’ Σούκιας), Στόλερ, Γουνδουλάκης (71’ Αγκιλέρα), Μπεριάν (60’ Τσοντάκης), Κάταϊ, Πόποβιτς

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected