Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Κλειδιού – Αχιλλέας Νάουσας 0-2

Εισιτήριο για τον…προθάλαμο του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών εξασφάλισε ο Αχιλλέας Νάουσας, επικρατώντας του Εθνικού στο Κλειδί με 2-0. Η ομάδα του Βασίλη Κουρογεωργάκη είχε πολύ καλή απόδοση σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και με ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Ο Εθνικός, με νέο προπονητή τον Βασίλη Βαμβακίδη (παλιός γνώριμος στην ομάδα, καθώς έχει διατελέσει άλλες τρεις φορές τεχνικός της) είχε για ένα ακόμη παιχνίδι σημαντικές απουσίες (Τίμος Καϊμακαμίδης, Παρασχόπουλος, Αντώνης Καλυβιώτης, Φιρινίδης, Γερακιώτης, Τσακίρης), ενώ έχασε με τραυματισμό δύο ακόμη παίκτες στο σημερινό παιχνίδι (αναγκαστικές αλλαγές για Χαϊκάλη και Ποιμενίδη). Στα αρνητικά της αναμέτρησης και η μη προσέλευση του κόσμου για προημιτελικό Κυπέλλου, καθώς δεν ξεπέρασαν τους…δέκα οι θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο του Κλειδιού.

Οι φιλοξενούμενοι, που αγωνίστηκαν χωρίς τον Μάκη Ορδουλίδη που απουσίαζε λόγω εργασίας, ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και στο πρώτο τέταρτο δημιούργησε αρκετές προϋποθέσεις στην εστία του Λεφάκη. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και κατάφεραν να έχουν δύο πολύ καλές ευκαιρίες σε τετ-α-τετ των Τάσου Καϊμακαμίδη και Κεχαγιά. Στο 37′ όμως σημειώθηκε το πρώτο τέρμα της συνάντησης για τους “κυανόλευκους” της Νάουσας, με σκόρερ τον Γιάτσιο μετά από πολύ ωραία πάσα του Τουμαρά.

Το γκολ με το οποίο προηγήθηκε στην ανάπαυλα ο Αχιλλέας, ήταν αυτό που χώριζε τις δύο ομάδες, χωρίς ωστόσο να υπάρξει διαφοροποίηση της εικόνας στο δεύτερο μέρος. Εκτός των άλλων, το συγκρότημα του Βασίλη Κουρογεωργάκη επέβαλλε πλήρως το ρυθμό του και κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα στο 64′ με τον Παραστατίδη, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Λεφάκη σε σουτ του Κακούδη.

Το τέρμα του επιθετικού του Αχιλλέα “κλείδωσε” ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση για τους φιλοξενούμενους και στα επόμενα λεπτά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της συνάντησης κ. Μελτζανίδη, δεν σημειώθηκε κάτι αξιόλογο πέρα από κάποια μακρινά σουτ εκατέρωθεν.

Συνθέσεις

Εθνικός Κλειδιού : Λεφάκης, Ποιμενίδης (53′ Δημητριάδης), Βαρδαλής, Χαϊκάλης (61′ Μιχαηλίδης), Περηφανόπουλος, Κεχαγιάς, Καλυβιώτης Δ., Κακατάσιος, Καϊμακαμίδης Α., Κιρκιλιανίδης, Σερέτης.

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Μήτσικας, Τσάλμας (82′ Τσιάκος), Θεοδοσιάδης, Παπαπέσιος, Τουμαράς, Μπράτσης, Γιάτσιος, Παραστατίδης, Κακούδης (71′ Σύγγας), Ντάτσης (71′ Καραλιόπουλος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected