Κατηγορίες
Β ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Ράχης – ΜΑΣ Βεργίνας 2-3

sima_m.a.s._vergina_0Ο ΜΑΣ Βεργίνας επικράτησε εκτός έδρας του Εθνικού με…επική ανατροπή, καθώς στο πρώτο 45λεπτο βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την μαχητική ομάδα της Ραχιάς, η οποία στο δεύτερο ημίχρονο αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Παγώνη. Ο επιθετικός των γηπεδούχων ήταν ο σκόρερ και των δύο τερμάτων (25′ και 44′).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι, με αντεπίθεση διαρκείας και ρισκάροντας και με τις δύο αλλαγές (Μουρατίδης Σ. και Αμπρικίδης πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο), άλλαξαν τα δεδομένα και με την είσοδο και του Ταχτατζή κατάφερε να πετύχει την πολύ σημαντική για τη συνέχεια νίκη. Το πρώτο γκολ σημειώθηκε στο 72′ ύστερα από σέντρα του Μουρατίδη Σ.  και λάθος εκτίμηση του πορτιέρο των γηπεδούχων Αβασή, η ισοφάριση ήρθε στο 80′ μετά από πάσα του Ιωσηφίδη και λάθος αμυντικού του Εθνικού με τον Μουρατίδη Ι. να πλασάρει και στο 88′,  “ένα-δύο” Αμπρικίδη και Χατζάρα, ο τελευταίος με εύστοχο πλασέ, έδωσε την νίκη και τους τρεις βαθμούς στην Βεργίνα.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Βαράγκας, με βοηθούς τους κ.κ. Καραϊσκο και Παζαρτζικλή.

Συνθέσεις

Εθνικός Ράχης : Αβασής (77′ Μάρος), Τσακιράκης, Καρβαριώτης, Κάμινας, Μηνάς (46′ Δεληγιώργης), Χατζηαμμανουήλ (60′ Ζησιός), Ιωσηφίδης, Λαζαριώτης, Παγώνης, Γιουβαντσίκλας.

ΜΑΣ Βεργίνας : Στογιαννόπουλος, Μελιόπουλος Π., Μουρατίδης Σ., Ντόβας (57′ Αμπρικίδης), Λαζόπουλος (46′ Μουρατίδης Ι.), Μητρόπουλος (74′ Ταχτατζής), Μελιόπουλος Σ., Καραγαβριηλίδης, Λιλιόπουλος, Ιωσηφίδης, Χατζάρας.

Ανακοίνωση ΜΑΣ Βεργίνας

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΜΑΣ Βεργίνας, ευχαριστούμε τον Εθνικό Ράχης για την φιλοξενία και υποσχόμαστε πως θα είναι ανάλογη στο ματς του δευτέρου γύρου

*Με την πολύτιμη βοήθεια του verginafc.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected