Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Φωκικός – Ολυμπιακός 3-5

0d3babe49fb0fa2b383badf599cb4f6a_LΟ Ολυμπιακός νίκησε για δεύτερη φορά τον Φωκικό (5-3) και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας δείχνοντας έτοιμος για το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου (2/11) κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν όσο χρειαζόταν με τον Μίτσελ να δίνει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες οι οποίοι δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά μέχρι τώρα σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Οι νταμπλούχοι μπήκαν μουδιασμένα στο γήπεδο και βρέθηκαν νωρίς – νωρίς πίσω στο σκορ χάρη σε τέρμα του Φράγκου στο 9’. Η αντίδραση των Πειραιωτών ήταν άμεση. Σε 18 λεπτά σκόραραν τέσσερα γκολ κι έκαναν επίδειξη δύναμης. Ο Φουστέρ στο 16’ ισοφάρισε, επτά λεπτά αργότερα ο Βάις έγραψε το 1-2, ενώ το 1-3 έγινε από τον Ολαϊτάν. Διαστάσεις θριάμβου έδωσε με όμορφη λόμπα ο Εντινγκά στο 34’ και ο Ολυμπιακός χαλάρωσε.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι βρήκαν την ευκαιρία να αντιδράσουν. Αρχικά ο Ράντι μείωσε στο 51’ σε 2-4, με τον Άλβαρεζ να βάζει ξανά τον Φωκικό στο ματς (3-4) με μία «φωτοβολίδα» στο 74’. Στο 86’ ο νεαρός Παπασάββας έβαλε το όνομά του στη λίστα τον σκόρερ μ’ ένα εντυπωσιακό σουτ γράφοντας παράλληλα το τελικό 3-5.

Πλέον ο Ολυμπιακός στρέφεται στο προσεχές ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, με τον Μίτσελ να αισθάνεται απόλυτα ικανοποιημένος για την παραγωγικότητα της ομάδας του, αλλά να προβληματίζεται για την αμυντική συμπεριφορά των παικτών του.

Φωκικός : Λατζάνο, Πεχλιβανόπουλος, Καλαγκάνης, Πολυχρονάκης, Αλά, Σκαρίμπας, Τζέκος, Θέος, Άλβαρεζ, Ράντι, Φράγκος.

Ολυμπιακός : Μέγκιερι, Σαλίνο (63′ Παπάζογλου), Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μετζανί, Βούρος, Εντινγκά (46′ Παπασάββας), Γιαταμπαρέ, Φουστέρ (46′ Σάλιακας), Βάις, Ολαϊτάν, Στσέποβιτς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected