Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

ΑΟ Χανίων – Αστέρας Τρίπολης (0-1) Για 90′ ο Παπατζίκος

ee49b1c0269606637f68a148481b08cb_LΜια αναμέτρηση που σημαδεύτηκε από διαιτητική λάθη σε βάρος των Χανίων, έφερε τελικά την πρόκριση στον Αστέρα Τρίπολης που είναι στους «16» του Κυπέλλου μετά το 1-0 στα Περβόλια.

Οι Αρκάδες αν μη τι άλλο… πήραν σφυρίγματα και ο διαιτητής Ζαχαριάδης αναμφίβολα θα πρέπει να ελεγχθεί από τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα, αφού έκανε αρκετά και σημαντικά λάθη, τα περισσότερα σε βάρος των Χανίων που πλέον… βράζουν με τη διαιτησία του επαναληπτικού του Κυπέλλου απέναντι στον Αστέρα.

Μπροστά σε περίπου 2000 θεατές στα Περβόλια, οι Χανιώτες θέλησαν να εκμεταλλευτούν το 0-0 που είχαν αποσπάσει στην Τρίπολη και να περάσουν αυτοί στους «16» του Κυπέλλου. Στο 15′ πλησίασαν το γκολ, όμως η προσπάθεια του Παπατζίκου σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ κι όταν τον πέτυχαν, είδαν τον διαιτητή της αναμέτρησης να το ακυρώνει εντελώς λανθασμένα.

Ο τερματοφύλακας του Αστέρα στη φάση του ακυρωθέντος γκολ, συγκρούστηκε με αμυντικό της ομάδας του, με τον ρέφερι Ζαχαριάδη να δίνει επιθετικό φάουλ! Στην ίδια φάση, ο αρχηγός των Χανίων, Πάγκαλος, παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα και στο 70′ είδε και τη δεύτερη για να αποβληθει, αφήνοντας τα Χανιά με δέκα παίκτες.

Ο Αστέρας στη συνέχεια έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα, έφτασε στο γκολ στο 80′ με τον Ντε Μπλάσις, ενώ είχε και δοκάρι με τον Μπαράλες στο 87′ με το τελευταίο σφύριγμα να βρίσκει τους Αρκάδες στην επόμενη φάση και τους Χανιώτες… έξαλλους με τον διαιτητή του αγώνα. Μάλιστα υπήρξε και ένταση με τη λήξη του αγώνα, τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και στην κερκίδα.

ΑΟ Χανιά : Θεοδωρόπουλος, Πότσι, Ζντράβκοβιτς (85′ Γωνιωτάκης), Παπατζίκος, Βασιλόγιαννης (68′ Μπουντόπουλος), Χατζηησαΐας, Πάγκαλος, Μανωλάς, Κωνσταντίνοφ (75′ Τσατσαρής), Τσάτσος, Παγώνης.

Αστέρας Τρίπολης : Μπαντής, Πιπίνης, Κουρμπελής (71′ Κουρμπέλης), Λούη, Κοντοές, Σέτι, Μουνάφο, Κάφα (59′ Μπακασέτας), Ντε Μπλάσις, Ντελγάδο (83′ Ουσέρο), Ουρτάδο.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected