Γενικά

Παράνομος στοιχηματισμός – Σε εξέλιξη επιχείρηση στην Κεντρική Μακεδονία!

λεφτα2Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε όλη την Ελλάδα για την εξάρθρωση τριών εγκληματικών οργανώσεων που συγκροτούσαν δίκτυο παράνομου στοιχηματισμού και τυχερών παιχνιδιών στη Χαλκιδική και σε όλες τις άλλες περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας και της Αττικής, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας.

Μέχρι στιγμής σε ταυτόχρονες επιχειρήσεις σε διάφορες πόλεις της χώρας έχουν συλληφθεί 47 άτομα και έχουν πραγματοποιηθεί 66 έρευνες σε οικίες και καταστήματα.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση θα υπάρχουν σχετικές ανακοινώσεις στις 17:00 από την Αστυνομική διεύθυνση, στο αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου της Θεσσαλονίκης από τον γενικό διευθυντή περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας, υποστράτηγο Βάϊο Χόνδρο και τον αστυνομικό διευθυντή Χαλκιδικής, ταξίαρχο Γιώργος Χατζηβασιλειάδη.

 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο κύκλωμα εμπλέκονται Στις 47 έχουν φτάσει οι σύλληψης, για δίκτυο  παράνομου στοιχηματισμού και τυχερών παιχνιδιών Παράγοντες και πρώην ποδοσφαιριστές εμπλέκονται σε αυτό.

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected