Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Θύελλα Στενημάχου – Άτλας Ζερβοχωρίου 0-2

Την μεγάλη φετινή πορεία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο…εξαργυρώνει φέτος ο Άτλας Ζερβοχωρίου, ο οποίος χθες έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής Θύελλας Στενημάχου και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού, για πρώτη φορά στην ιστορία του. Το συγκρότημα του Κώστα Κατσώνη πήρε μία…επαγγελματική νίκη και με ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο πήρε την πολυπόθητη πρόκριση.

Οι γηπεδούχοι, που αγωνίστηκαν χωρίς τους Δημήτρη και Κώστα Γίδαρη που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ήταν ιδιαίτερα αξιόμαχοι και απέδειξαν πως δίκαια συγκαταλέγονται στις ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο από τον δεύτερο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής. Η ομάδα του Γιάννη Αγγελίδη, που εκτελεί χρέη παίκτη – προπονητή τη φετινή χρονιά, είχε ένα καλό πρώτο μέρος και παρά το τέρμα του Σιδηρόπουλου στο 23′ διατηρούσαν μία σχετική ισορροπία στην αναμέτρηση.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πάντα επικίνδυνοι και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για περισσότερα τέρματα, ωστόσο τόσο ο Γιαγτζίδης όσο και η αστοχία δεν επέτρεψαν ώστε να επιτευχθεί το δεύτερο τέρμα που θα “κλείδωνε” τη νίκη-πρόκριση για τους “κιτρινόμαυρους”. Τελικά αυτό ήρθε στο 74′ με τον Κώστα Ντέλλα, λυτρώνοτας τους φιλοξενούμενους και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης κ. Καραντώνη βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν την ιστορική πρόκριση.

Συνθέσεις

Θύελλα Στενημάχου : Γιαγτζίδης, Σταμάτης Α., Κώτελης, Γκουντάρας, Τσικόπουλος, Ματάτης Α., Πετινάρης Δ. 46′ Αγγελίδης), Πετινάρης Κ., Παπαλεξίου (60′ Σακαλής), Αδαμίδης.

Άτλας Ζερβοχωρίου : Δαυίδης, Καραβασίλης, Αλμαλιώτης Τ., Φωτιάδης, Κολοκοτρώνης, Πρόιος (65′ Τζήμος), Αλμαλιώτης Ν., Ισλαμίδης, Σιδηρόπουλος (60′ Κοτσαγκόγκος), Ντέλλας, Διαμαντίδης (70′ Δημητρούσης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected