Κύπελλο Ελλάδος

Βέροια – Ηρακλής Ψαχνών 2-1

40f07e6165099c61eb4193437311b8be_LΜεγάλη πρόκριση για τον Ηρακλή Ψαχνών στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας παρά την ήττα με 2-1 από τη Βέροια. Δοκάρι στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι για να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση.

Στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο Ηρακλής Ψαχνών λόγω της νίκης του με 3-1 επί της Βέροιας στο πρώτο παιχνίδι. Αυτό γιατί στον επαναληπτικό μπορεί να ηττήθηκε 2-1 από τη «βασίλισσα» του Βορρά, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να τον αφήσει και εκτός διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και πέτυχαν το γρήγορο τέρμα που ήταν και το ζητούμενο με τον Μρντάκοβιτς στο 13’. Παρόλα αυτά στο 33’ ο Νικολόπουλος έφερε το ματς στα ίσια δίνοντας τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του.

Στο 49’ ο Κοιλιάρας έχασε την ευκαιρία να «καθαρίσει» την πρόκριση για τους φιλοξενούμενους, ωστόσο η προσπάθειά του σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 81’ ο Καλτσάς έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι καθώς έκανε το 2-1 για τη Βέροια, η οποία έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 94’ να στείλει την αναμέτρηση στην παράταση, ωστόσο η κεφαλιά του Μρντάκοβιτς κατέληξε στο δοκάρι.

Βέροια : Λόπεθ, Αποστολόπουλος, Μπάρμπας (67′ Nτα Κόστα), Σισοκό, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης (69′ Μάνος), Σιόντης, Ζεζίνιο, Ρίος (51’Καλτσάς), Μοχάμεντ, Μρντάκοβιτς.
Ηρακλής Ψαχνών : Αθανασόπουλος, Στουρνάρας, Παλαιολόγος, Νικολόπουλος, Λάμπρου, Μπακομήτρος, Κοιλιάρας (90′ Ντελέκος), Πατσατζόγλου, Τσιμότζι (93′ Γκεμίσης), Γκμπαγκουιντί, Κρητικός (60′ Τριανταφύλλου).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected