Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Άρης – Ολυμπιακός Βόλου (0-0) Βασικός ο Διούδης

a6bccf2c69024becabc69aee9e61fdfa_LΟ Ολυμπιακός Βόλου κράτησε το σκορ πρώτου ματς (1-0) και με την “λευκή ισοπαλία” που πήρε στο “Βικελίδης” έβγαλε νοκ άουτ τον Άρη από τους “16” του Κυπέλλου.

Οι Βολιώτες δε δέχθηκαν γκολ, πρόσεξαν την άμυνά τους και δεν έδωσαν στον Άρη δικαιώματα για… ανατροπή. Οι “κίτρινοι” ήταν ακίνδυνοι, κακοί και μοιραία αποκλείστηκαν.

Οι παίκτες του Ζόραν Μιλίνκοβιτς δε δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και σε ματς που κυνηγάς γκολ αυτό αποτελεί… μαχαίρι. Στο 75΄ χάθηκε η πιο καλή στιγμή για τον Άρη με τον Αγγελούδη να αστοχεί με κεφαλιά από θέση βολής, ενώ στο 58΄ οι Θεσσαλονικείς διαμαρτύνονται για πέναλτι σε ανατροπή του Τάτου από τον Μελίσση.

Το ματς ολοκληρώθηκε με αποβολή, τουλάχιστον ανόητη, του Οικονομόπουλου (χάνει τον ΟΦΗ) ο οποίος σε πλάγιο άουτ έριξε τη μπάλα στον πεσμένο Καπετάνο με αποτέλεσμα ο ρέφερι Σιδηρόπουλος να τον στείλει στα αποδυτήρια.

Άρης : Διούδης, Ψυχογιός, Μαργαρίτης, Πουλίδο, Έλσνερ, Ηρακλής (35 Νταμαρλής), Οικονομόπουλος, Σταυρόπουλος, Σουνάς(62 Μανιάς), Τάτος, Αγκάνθο.

Ολυμπιακός Βόλου : Γκίτκος, Γιαλούσης, Καρράς, Αρβανίτης, Μελίσσης, Ρόκας(83 Κωστούλας), Καπετάνος, Πινδώνης, Γκέσιος (68 Πόνσε), Γιένκα, Μπρέσκα (74 Γκούρμα).

*Onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected