Football League

Καβάλα – Αναγέννηση Γιαννιτσών 2-2

0e0a235708ef13fb50333fccc5c1107f_LΔεν έβγαλε νικητή η «μάχη» παραμονής της Καβάλας με την Αναγέννηση Γιαννιτσών με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 2-2.

Το δεύτερο τρίποντο στη φετινή Football League έψαχναν Καβάλα και Αναγέννηση Γιαννιτσών, αλλά συμβιβάστηκαν με το 2-2, στο ματς με το οποίο άνοιξε την Παρασκευή η αυλαία της 6ης αγωνιστικής. Το ντέρμπι των ουραγών του Βορείου ομίλου μπορεί να μην είχε νικητή, αλλά είχε καλό θέαμα και τέσσερα γκολ. Οι “αργοναύτες” πήραν προβάδισμα δυο γκολ, λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου. Στο 41′ ο Παπαδόπουλος έκανε το 1-0 και στο 43′ ο Αλεξίου με ψηλοκρεμαστό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της Καβάλας.

Η Αναγέννηση μείωσε στο 52′ με το αυτογκόλ του Γκαρακλίδη, ενώ στο 65′ ο Καράμπελας έκανε το 2-2 βάζοντας την ομάδα του και πάλι στο παιχνίδι. Στη συνέχεια ανέβασε ταχύτητα για να φτάσει στη μεγάλη ανατροπή αλλά δεν τα κατάφερε. Έτσι το 2-2 έμεινε μέχρι τέλους με τις δυο ομάδες να παίρνουν την πρώτη τους ισοπαλία στο πρωτάθλημα, που τις διατηρεί στην τελευταία θέση μαζί με Βατανιακό και Δόξα Δράμας.

Καβάλα : Τιγγιρίδης, Παπαργύριου, Χόρτσας, Άρτσε, Ντομί (37′ Παπαδόπουλος), Καπνίδης, Πρίττας, Κουρέλας (66′ Ντόσης), Γκαρακλίδης, Αλεξίου (69′ Ντουτσαρίδης), Πόπτσης
Αναγέννηση Γιαννιτσών : Καραογλανίδης, Λαμπάκης, Κουρούπης, Παλάσκας, Μπαξεβάνος (54′ Χαρμάνας), Ιβανίδης, Μοσχάκης (84′ Αναστασίου), Καράμπελας, Κάρταλ, Μπαργκά, Γιανκούλιτσα (61′ Στεργίδης)

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected