Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

SCODA Ξάνθη – Ηρακλής (2-2) Για 90′ ο Βασιλακάκης

085c5cd80f97cbc0403e9079980c4f7f_LΠαρά τα δυο γκολ του Μάνταλου στο πρώτο ημίχρονο, ο Ηρακλής σκόραρε δυο φορές στο δεύτερο 45λεπτο και πέταξε εκτός Κυπέλλου την Ξάνθη.

Ακόμα μία ομάδα της Superleague αποτελεί παρελθόν από το θεσμό του Κυπέλλου. Ο λόγος για τη SKODA Ξάνθη η οποία έμεινε στο ισόπαλο 2-2 εντός έδρας με τον Ηρακλή και σε συνδυασμό με την ήττα της με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι δεν κατάφερε να βρεθεί στην επόμενη φάση.

Το ξεκίνημα για την ομάδα του Ράινερ Μάουρερ ήταν εξαιρετικό καθώς έχοντας σε τρομερή ημέρα τον Μάνταλο κατάφερε να προηγηθεί με 2-0. Ο ποδοσφαιριστής που από το καλοκαίρι θα ανήκει στην ΑΕΚ, άνοιξε το σκορ στο μισάωρο με ωραία κεφαλιά, για να έρθει τρία λεπτά αργότερα με εντυπωσιακό σουτ να κάνει το 2-0.

Ο «γηραιός» αντέδρασε στο δεύτερο μέρος και το τελευταίο τέταρτο. Συγκεκριμένα στο 77’ ο Σιατραβάνης μείωσε σε 2-1 δίνοντας σκορ πρόκρισης στην ομάδα του, για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Πουρτουλίδη στο 90’ με διαγώνιο σουτ.

 SCODA Ξάνθη : Κυριακίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Κάλβο (69′ Σολτάνι), Μάνταλος, Φλίσκας, Γούτας, Σολάρι, Μαρίν, Χοσέμι, Βασιλακάκης.
Ηρακλής : Κηπουρός, Σαββίδης, Λίμα, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Σιατραβάνης, Κυριάκος (46′ Ματσούκας), Μπάμπα (66′ Πουρτουλίδης), Μπριλάκης, Ονουάτσι (73′ Χιονίδης), Τσιλιανίδης.

*Onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected