Κατηγορίες
Football League - Super League 1

Αχιλλέας Μπέος – Για όλους και για όλα!

5891066c37d518b12929a7c2b4c1240d_LΤίποτα δεν άφησε αναπάντητο ο Αχιλλέας Μπέος σε συνέντευξη που έδωσε στον Arena FM 89,4.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό Βόλου και την πρόκριση στο Κύπελλο, στην εικόνα που παρουσιάζει ο Άρης, στον δικαστικό αγώνα του Μάκη Ψωμιάδη, στον φίλο του Αντώνη Ρέμο αλλά και στο ενδεχόμενο να “κατέβει” στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον Ολυμπιακό Βόλου και την πρόκριση: «Χάρηκα χθες, περισσότερο γιατί είναι μια ομάδα που βίωσε μια αδικία που πλέον τώρα αναγνωρίζεται από φίλους και εχθρούς. Μια αδικία που είναι μετά από πολιτική εντολή και αποδεικνύεται περίτρανα κάθε μέρα που περνάει και μέσα στην δικαστική αίθουσα και από τα στοιχεία που προκύπτουν και πλέον μπορεί και στέκεται στα πόδια του. Από εκεί και πέρα ούτε με ενδιαφέρει ούτε ασχολούμαι. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακό Βόλου μαζί με κάποιες άλλες ομάδες θα είναι στα πλέι οφ και θα διεκδικήσει την άνοδο» .

Για τον Ηρακλή: «Με εξέπληξε και εμένα το αποτέλεσμα του Ηρακλή με τον Βατανιακό. Ήτανε ντροπή, αλλά υπάρχει δρόμος ακόμα. Θα μπει στα πλέι οφ πάντως. Τον Γενάρη όλες οι ομάδες θα μπορούν να κάνουν κάποιες διορθωτικές κινήσεις και να βελτιωθούνε και άλλο. Ο μόνος που δεν μπορεί να κάνει βελτιωτικές κινήσεις θα είναι ο Κούγιας, γιατί μέχρι τότε θα έχει διώξει εφτά προπονητές και 32 παίκτες, και “φτου” και απ την αρχή.

Για τον Άρη: «Με προβλημάτισε η εικόνα του στα τελευταία παιχνίδια, στα δυο τελευταία έλειπε η δύναμη, το πάθος και η αποφασιστικότητα. Θα έχει πρόβλημα στην συνέχεια του πρωταθλήματος άμα συνεχίσει έτσι. Δεν μπορεί να πάει πουθενά, καθώς δεν έχει ποιότητα. Πρέπει τα παιδιά να κάνουν διπλάσια προσπάθεια. Πιστεύω θα είναι στις ομάδες που θα κινδυνέψει με την μέχρι τώρα εικόνα του. Πάντως έχει πολύ δρόμο ακόμα και τον Γενάρη πρέπει να ενισχυθεί».

Για τον Μάκη Ψωμιάδη: «Δεν θέλω να μιλήσω για έναν άνθρωπο που περνάει δύσκολες στιγμές. Ο κ.Ψωμιάδης κάνει τον δικό του αγώνα και δεν μου επιτρέπεται να τοποθετηθώ υπέρ ή κατά. Το μόνο που μπορώ να πω για την συγκεκριμένη υπόθεση, όσοι άνθρωποι κατηγορήθηκαν έγινε για πολιτική σκοπιμότητα και τίποτα παραπάνω».

«Αυτήν την χρονική στιγμή αν και εννοείται ότι νοιάζομαι για τον Βόλο ο πρωταρχικός μου στόχος είναι ο δικαστικός αγώνας που έχω και η αποκατάσταση του ονόματος των παιδιών μου, τίποτα παραπέρα. Ήτανε μεγάλη ζημιά, μου στέρησαν τα παιδιά μου, την οικογένεια μου αλλά και την προσωπική μου ελευθερία. Με κατέστρεψαν οικονομικά και μου πήραν ότι καλύτερο είχα».

Για το αν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Βόλου: «Υπάρχει μια σκέψη η οποία γίνεται κάθε φορά εντονότερη κάθε φορά που πηγαίνω στον Βόλο και συναντάω τους πολίτες. Είναι η γενέτειρα μου και είναι η πόλη που θέλω να προσφέρω και πιστεύω ότι έχω να δώσω με τον τρόπο που ξέρω και ο τρόπος που ξέρω είναι “μπουνιά στο μαχαίρι”. Δεν θα έχω πρόβλημα να πάω και δέκα φορές τον μήνα στον εισαγγελέα για πράγματα που θεωρούν αυτοί παράνομα αλλά θα είναι καλά για τον τόπο μου και τους απλούς πολίτες».

Για τον Αντώνη Ρέμο: «Άμα ζούσε αυτός που ανακάλυψε την μαλακία θα τσακωνόντουσαν κάθε μέρα, τόσο βλάκας είναι. Είναι φίλος μου δεν τον λέω από κακία. Είναι ο μόνος που συνεχίζει και πληρώνει. Αλλά δυστυχώς είχε συμβουλάτορες κάποιους Πηλαδάκιδες και κάποιους άλλους».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected