Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Απόλλων Σμύρνης Κ20 – Βέροια Κ20 2-2

Σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε το πάθος, η δύναμη και οι όρεξη των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων να προσφέρουν θέαμα και γκολ στους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν το πρωινό της Κυριακής (11:30) στο γήπεδο των Μελισσίων. Η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη (ο Στέφανος Γαϊτάνος βρέθηκε με την ανδρική ομάδα για το παιχνίδι της Super League) είχε πολύ καλή παρουσία στο δεύτερο μέρος, ενώ διαμαρτύρεται έντονα για τη διαιτησία της συνάντησης.

Οι νέοι τις Ελαφράς Ταξιαρχίας μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι όταν ο Καραβατάκης στο 5΄ και ο Δοβλετάκης στο 9΄ λεπτό με σουτ έξω από την περιοχή απείλησαν την εστία του Βασιλειάδη. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στην επόμενη φάση, συγκεκριμένα στο 12ο λεπτό ο Ντάφλας όταν με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία του Βασιλειάδη. Η Βέροια βγήκε μπροστά και στο 19΄ ο Ντόγος ανετράπη καθαρά από την Ξανθόπουλο στην μεγάλη περιοχή. Ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εσχάτη των ποινών, ισοφαρίζοντας για την ομάδα του σε 1-1. Η Βέροια λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου απείλησε με σουτ έξω από την περιοχή με τον Σταματόπουλο να μπλοκάρει εύκολα την μπάλα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Σταματόπουλο να πραγματοποιεί εντυπωσιακή απόκρουση σε σουτ του Χαραλαμπίδη λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή. Πέντε λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 57΄, ο Φουκαράς με απευθείας εκτέλεση φάουλ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα μας.

Στο 60΄ οι παίκτες της Βέροιας διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον επόπτη για γκολ που ακυρώθηκε για οφσάιντ. Λίγο αργότερα ζήτησαν πέναλτυ σε ανατροπή του Ντόγου από τον Ξανθόπουλου.

Στο 75′ ο Μαυρουδής βγήκε στην κόντρα το πλασέ όμως που έκανε μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. Στο 85΄ ο  Παπαευθυμίου συνδυάστηκε με τον Μαυρουδή με το σουτ του τελευταίου μέσα από την περιοχή να αναγκάζει τον Βασιλειάδη σε εντυπωσιακή απόκρουση σε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης ο Μαυρουδής με κεφαλιά στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρια της Βέροιας.

Στο 87΄ ο Μελικιώτης μετά από βαθιά μπαλιά βγήκε στην πλάτη της άμυνας των κυανόλευκων και με πλασέ ισοφάρισε σε 2-2 για την “Βασίλισσα του Βορρά”. Στις καθυστερήσεις Βασιλειάδης με εντυπωσιακή απόκρουση σώζει την ομάδα του στο σουτ του Παπαευθυμίου από τα πλάγια έτσι το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δυο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας.

Απόλλων Σμύρνης Κ20 : Σταματόπουλος, Ξανθόπουλος, Ντοβλετάκης, Φερεντίνος, Σιγάλας, Ντούνης (64′ Ζαχαρίου), Μιχαλάρης (53′ Μαυρουδής), Φουκαράς, Καραβατάκης (53′ Παπευθυμίου), Ντάφλας, Μπέντας.

Βέροια Κ20 : Βασιλειάδης, Ρογγότης, Κατσούλης (86′ Παπαδόπουλος), Σαρακατσιάνος, Σιμηχανίδης, Τάνης, Ντόγος, Παπαγεωργίου (80′ Πέτκος), Μελικιώτης, Θ. Χαραλαμπίδης, Ουνγιαλίδης (76′ Λαζόπουλος).

*Με στοιχεία από το planetapollon.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected