Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

ΦΑΣ Νάουσα – Μακροχώρι (1-2) Δηλώσεις προπονητών

DSCN8946Μετά το τέλος του αγώνα στο ΔΑΚ Νάουσας και όπως είθισται στις εντός έδρας αναμετρήσεις του ΦΑΣ, οι δύο προπονητές παραυρέθηκαν στη συνέντευξη Τύπου ενώπιον των δημοσιογράφων που βρέθηκαν σήμερα στο παιχνίδι με αντίπαλο το Μακροχώρι. Την αρχή έκανε όπως ορίζει το πρωτόκολλο ο προπονητής των φιλοξενουμένων, Λεωνίδας Μπίλης, του οποίοι τη συνέντευξη θα δείτε σε βίντεο αργότερα καθώς η μπαταρία μας…άντεξε μέχρι τη στιγμή που ολοκλήρωσε ο τεχνικός των φιλοξενούμενων.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο προπονητής των γηπεδούχων, ο οποίος αφού συνεχάρη τον ομόλογο του για τη σημερινή επιτυχία αλλά και τη γενικότερη πορεία στο πρωτάθλημα τόνισε : “Σήμερα η ομάδα μου είχε δύο πρόσωπα στον αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση και κάναμε πολλά λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβήκαμε, πιέσαμε τον αντίπαλο και στην τελευταία φάση θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε καθώς εξ επαφής ο Γασπαράτος έστειλε τη μπάλα πάνω στον Σταματέλο”.

Και συνέχισε αναφερόμενος στους παίκτες του : “Δεν μπορώ όμως να πω πως είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Θα προσπαθήσω μέσα στην εβδομάδα που έρχεται να επισημάνω σε κάποιους ότι πρέπει να ξυπνήσουν γρήγορα αλλιώς δεν έχουν θέση στην ομάδα. Θα συζητήσω με τη διοίκηση γιατί οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη Νάουσα πρέπει να εργάζονται σκληρά όπως όλος ο κόσμος και όχι να έρχονται για να περνούν την ώρα τους…Αυτό πρέπει να το καταλάβουν ορισμένοι και αυτό θα συζητηθεί και με τη διοίκηση. Είμαι πεπεισμένος πως οι…μηχανές θα ανάψουν όταν επιστρέψουν όλοι οι παίκτες που απουσιάζουν για διάφορους λόγους. Σήμερα τα παιδιά προσπάθησαν, μόχθησαν, αλλά δεν είναι δυνατόν να βλέπεις έναν Γασπαράτο με τρεις προπονήσεις να βγάζει ψυχή, τον Τασιώνα να μπαίνει για 20 λεπτά και να κάνει άνω κάτω μια ολόκληρη ομάδα και ταυτόχρονα να υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές έμπειροι που δεν υπάρχουν…Εκεί είναι που θυμώνω!”

Σε ερώτηση του Imathia Sports News αν επηρέασε το παιχνίδι με τα Λευκάδια, ο έμπειρος προπονητής απάντησε : “Σήμερα δεν θα μιλήσω για τη διαιτησία γιατί θα με πούνε γραφικό… Υπάρχουν κάποιες φάσεις  αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει η ίδια εικόνα όπως στο παιχνίδι με τα Λευκάδια, όπου οι διαιτητές ήταν τραγικοί… Θα ήθελα να δω τις φάσεις από το σημερινό παιχνίδι και μετά να πούμε πιο αναλυτικά.”

Για το Imathia Sports News, Αργύρης Τσιγγενόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected