Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Νηρέας Βέροιας – Άτλας Ζερβοχωρίου 0-4

Επέστρεψε στις επιτυχίες ο Άτλας Ζερβοχωρίου, ο οποίος επικράτησε με το ευρύ 4-0 του Νηρέα Βέροιας στο γήπεδο της Μέσης και διατηρήθηκε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, ενώ ακολουθεί το παιχνίδι με την ΑΕ Αλεξάνδρειας στο οποίο θα προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στο “σακούλι”.

Οι παίκτες του Άτλα έκαναν το καλύτερο δώρο στον προπονητή τους Κώστα Κατσώνη, ο οποίος είχε τα γενέθλεια του την Παρασκευή. Παρουσίασαν για ακόμη ένα παιχνίδι το γνωστό τους πρόσωπο, δημιούργησαν πολλές προϋποθέσεις για γκολ και κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις περισσότερες ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν. Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Γερμανού Σιαφαρίκα είχε μέτρια απόδοση και για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι γνωρίζει την ήττα.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι, πίεσαν από το πρώτο λεπτό την άμυνα των “ερυθρόλευκων” και με δημιουργό τον Νίκο Αλμαλιώτη και εκφραστή τον Κώστα Ντέλλα προκάλεσαν αρκετά προβλήματα στην αντίπαλη αμυντική γραμμή. Από έναν τέτοιο συνδυασμό και μία πολύ καλή κάθετη μπαλιά του Αλμαλιώτη προήλθε και το πέναλτι που κέρδισε ο υψηλόσωμος επιθετικός του Άτλα, ο οποίος εκτέλεσε ο ίδιος την εσχάτη των ποινών και ακριβώς με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Με μία φάση “καρμπόν” προήλθε και το δεύτερο τέρμα για τους “γαλάζιους” στο 65′, με τον Ντέλλα να ευστοχεί για δεύτερη φορά, τέρματα που τον έφεραν στην τρίτη θέση του πίνακα των σκόρερς. Το παιχνίδι άνοιξε για τα καλά, καθώς οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά για να ζητήσουν το γκολ, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν τους χώρους στις αντεπιθέσεις και να είναι πάντα επικίνδυνοι.

Στο 69′ θα έρθει η σειρά του Κολοκοτρώνη να πετύχει το πρώτο του τέρμα στο πρωτάθλημα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των νεοφώτιστων, που θα ολοκληρωθεί με τον νεαρό Δημητρούση, ο οποίος πέρασε αλλαγή στον αγώνα στο 75΄και λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι της συνάντησης πέτυχε το τελικό 0-4.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Γιοβανόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχόπουλο και Διαμαντόπουλο.

Συνθέσεις

Νηρέας Βέροιας : Δουϊτσης, Καραπουναρλίδης, Λάιος, Μουρτζίλας, Μπατανάρας, Τσολακίδης, Δημούλτσης, Ναυρινιάδης, Κωτσιόπουλος, Τσιολάκης, Χειμωνίδης.

Άτλας Ζερβοχωρίου : Δαυίδης, Φωτιάδης, Καραβασίλης, Αλμαλιώτης Τ., Κοτσαγκόγκος (68′ Ξανθόπουλος), Διαμαντίδης, Κολοκοτρώνης (75′ Δημητρούσης), Αλμαλιώτης Ν., Ισλαμίδης, Ντέλλας, Σιδηρόπουλος (46′ Τζήμος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected