Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕΠ / Ακαδημία Βέροιας – Ενημερωτικό δελτίο

αεπ ακαδημιαΣυνέχισαν οι ομάδες της ΑΕΠ – Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας τους αγώνες στο πλαίσιο συμμετοχής τους στο τοπικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Ευρεία νίκη πέτυχε μετά από καιρό η ΑΕΠ απέναντι στην ομάδα της Λυκογιάννης.

 ΑΕΠ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ : 4-0

Εικόνα παιχνιδιού : Νίκη με βαθιά ψυχολογική και βαθμολογική ανάσα πέτυχε η ΑΕΠ κερδίζοντας τη μαχητική Λυκογιάννη με 4-0. Στο α’ ημίχρονο η φιλοξενούμενη Λυκογιάννη δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην τοπική ομάδα. Ωστόσο, η ΑΕΠ βελτίωσε την απόδοσή της ειδικά στην επανάληψη και επικράτησε τελικά άνετα και δίκαια.

Σύνθεση ΑΕΠ : Χωλόπουλος, Χαρισιάδης Ιωανν., (60′ Γκέλος), Θεοδωρίδης, Γαβριηλίδης, Μιχαηλίδης, Γκίλινας, Χαρισιάδης Μαν., (75′ Πουλιόπουλος), Τσαλακόπουλος, Νταμοτζίδης,  Καλτσάς, Γκαλαϊτσης (46’ Γαλάνης).

Επόμενη αγωνιστική : την επόμενη εβδομάδα η ΑΕΠ αγωνίζεται στην έδρα του «ΓΑΣ» Κοπανού.

 ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ : 4-1

Εικόνα παιχνιδιού : Παρά τις πολλές απουσίες – λόγω του εργάσιμου της Κυριακής- η νεανική ομάδα της Ακαδημίας πάλεψε και κατάφερε να προηγηθεί στο α’ ημίχρονο με 0-1. Στο β’ ημίχρονο δεν κατάφερε να αντέξει την πίεση και μη έχοντας επιλογές από τον πάγκο έχασε από την καλύτερη και πιο έμπειρη ομάδα του «Κεραυνού» Επισκοπής.

Σύνθεση Ακαδημίας : Φωτιάδης, Δρόσος, Κουιρουκίδης, Μπέσιος, Ανθυμιάδης, Τηλκερίδης, Καβουνόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Μπεκιαρίδης, Μπέζατ (60’ Κούβαρος).

Επόμενη αγωνιστική : την επόμενη αγωνιστική η Ακαδημία Βέροιας φιλοξενεί στο ΔΑΚ Βέροιας την ομάδα της Ειρηνούπολης.

Ευρεία νίκη για το παιδικό

Εικόνα παιχνιδιού : Σε υγιεινό περίπατο οι νεαροί παίκτες της Ακαδημίας Βέροιας το γειτονικό  ντέρμπι με τις Βαρβάρες αφού επέβαλαν γρήγορα το ρυθμό τους και δημιουργούσαν φάσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Σύνθεση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας : Φλώρος (50’ Παρασκευαίδης) Γκιουλέκας, Σακελλαρίου (40’ Μούτσα), Σοφιανίδης,  Μπρανιώτης, Ταρατσίδης (40’ Καραλής),  Παπαδόπουλος Χρ. (30’ Μαρκόπουλος) Γαβριηλίδης (60’ Μπαζάκας) Κούβαρος (25’ Μπούγκαρτσιτς), Μπεκιαρίδης.

Το επόμενο Σάββατο το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας αγωνίζεται με το ΦΑΣ Νάουσας.

Με τον Φίλιππο Μελίκης τα τμήματα υποδομής

Το Σάββατο τα τμήματα υποδομής αγωνίστηκαν με τον Φίλιππο Μελίκης. Ο καιρός ήταν ιδιαίτερα καλός και βοήθησε τους μικρούς ποδοσφαιριστές να απολαύσουν το παιχνίδι. Το επόμενο Σάββατο, τα τμήματα υποδομής της Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Βέροιας αγωνίζονται με τους Τηλέμαχους Αλεξάνδρειας στο γήπεδο Νησελίου. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα πρέπει να βρίσκονται στις καθιερωμένες στάσεις της πόλης στις: 9.00’ π.μ.

Στα γραφεία του Συλλόγου: 9.00’ π.μ.

Στο Νησέλι: 10.00’ π.μ.

Έναρξη αγώνων: 10.30’ π.μ.

Η επιστροφή των παικτών θα γίνει στις: 13.30’ μ.μ.

Χρώμα στολής : Πράσινο

Η ΑΕΠ – Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας ευχαριστεί τον πάντα φίλο και υποστηρικτή του Συλλόγου, Χαρισιάδη Μιχάλη για την οικονομική ενίσχυση των ερασιτεχνικών τμημάτων.

Για την Α.Ε.Π.-Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας Σίμπου Σοφία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected