Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Αθλήματα

Καλλιθέα ΓΕΒ Βέροιας 2011 – Ζαφειράκης Νάουσας 26–25

χαντμπολ1Με νίκη ξεκίνησε η ομάδα της ΓΕΒ 2011 στην πρεμιέρα της Α2 ανδρών απέναντι στη νεανική ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας. Πριν την έναρξη του παιχνιδιού τιμήθηκε ο Θεόδωρος Παυλίδης, προπονητής του Ζαφειράκη για τη συνολική του προσφορά στο άθλημα.

Η αρχή του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες αγχωμένες προσπαθώντας να διώξουν τη πίεση της πρεμιέρας και σιγά σιγά να βρίσκουν τα βήματα τους μέσα στο γήπεδο. Το σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν 5-6 υπέρ του Ζαφειράκη καθώς η ΓΕΒ δεν είχε καθαρό μυαλό στην άμυνα και στην επίθεση. Στο 12’ πέρασε στο γήπεδο ο τερματοφύλακας Τσικίνας και με τις αποκρούσεις του στο 20’ το σκορ ήταν ισοπαλία 9-9 ενώ το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 13-12.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πολύ δυνατά για την ομάδα της Νάουσας αφού οι λανθασμένες επιθέσεις και τα λάθη της Βεροιώτικης ομάδας επέτρεψαν τους Ναουσαίους να ξεφύγουν στο σκορ με 22-24, 5’ λεπτά πριν την λήξη του παιχνιδιού. Με δύο συνεχόμενες αποκρούσεις και ένα πέναλτι στο τελευταίο δίλεπτο από τον τερματοφύλακα της ΓΕΒ Τριγώνη και με ισάριθμες επιτυχημένες επιθέσεις από τους παίχτες της ΓΕΒ το τελικό σκορ βρήκε νικητή την ομάδα της Βέροιας με 26-25.

Έτσι η αρχή για την νεοφώτιστη ομάδας της Βέροιας στην Α2 κατηγορία στέφτηκε με πλήρη επιτυχία σκορπώντας χαμόγελα στους φιλάθλους τους οποίους ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά για την υποστήριξη τους και του καλεί να ναι συνέχεια δίπλα τους είτε στις επιτυχίες είτε στις αποτυχίες. Επίσης αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Ζαφειράκη που παρότι την νεανική ομάδα που έχουν μπόρεσαν να κοιτάξουν στα ίσα την ομάδα της Βέροιας. Ευχόμαστε στις δύο ομάδες καλή συνέχεια με υγεία και χωρίς τραυματισμούς στην πορεία της κατηγορίας.

Από τη μεριά των γηπεδούχων καλύτεροι παίκτες ήταν οι Γιούπης και Πρωτογέρης με 6 τέρματα και ακολούθησαν οι Καραπεïδης 5, Γιακουμόπουλος 4, Μάρτος 3 και Παγγούρας 2, ενώ από τον Ζαφειράκη ο Βλάχος με 10 τέρματα, Μήτσικας 6 και ο Θεοδωρόπουλος με 5.

Συνθέσεις

Καλλιθέα-ΓΕΒ Βέροιας 2011 : Πρωτογέρης Α.-Γιούπης Γ., Τριγώνης Γ., Τσικίνας Γ., Μελιόπουλος Α., Γιακουμόπουλος Ν., Καραπεïδης Μ., Παγγούρας Γ., Μάρτος Δ., Νικολαïδης Δ., Χασιώτης Γ., Γιακουμόπουλος Α., Μπαρμπαρούσης Σ., Καρανίκας Σ., Γουναράς Α., Χριστοφορίδης Σ.

Ζαφειράκης Νάουσας : Προπονητής (Παυλίδης Θ.), Καζίλης Φ., Ψωμιάδης Κ., Βλάχος Δ., Λαζαρίδης Α., Μήτσικας Π., Τσαλιγκόπουλος Α., Θεοδωρόπουλος Γ., Τσατσάς Σ., Τριανταφυλλίδης Α., Αλμανίδης Θ., Τζουβάρας Κ., Ρότζιος Π., Παρασκευαïδης Γ., Βεζυργιανόπουλος Π., Μαντζώρος Ι., Μαυροδουλάκης Στ.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι : Θεοδοσάκης Ι., Τόλιος Δ.

*Δελτίο Τύπου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected