Football League

Παναχαϊκή – Ολυμπιακός Βόλου (0-1) Βασικός ο Λαζαρίδης

bd3644c3abc6bed156f03dfb1e1ec6c4_LΝικηφόρο ήταν το πέρασμα του Ολυμπιακού Βόλου από την Πάτρα, καθώς επικράτησε 1-0 της Παναχαϊκής στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής.

Το παιχνίδι δεν δικαιολόγησε σε κανένα σημείο τον τίτλο του ντέρμπι, καθώς λιγοστές ήταν οι φάσεις που έγιναν, αλλά ο Ακόστα στο 88’ πέτυχε το γκολ για τους «ερυθρόλευκους» που έκανε τη διαφορά. Ο Μπρέσκα είχε σουτ στο δοκάρι στο 34’ στην καλύτερη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου.

Η Παναχαϊκή ήταν καλή στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Κιάσσο με εκτέλεση φάουλ να αναγκάζει τον Γκίτκο σε εντυπωσιακή απόκρουση στο 75’. Κι ενώ οι Πατρινοί είχαν αυξήσει την πίεσή τους, ο νεοεισελθών Ακόστα μετά από μπαλιά του Καπετάνου έκανε το 0-1, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Παναχαϊκή :  Λαζαρίδης, Κοντογουλίδης, Βασιλαντωνόπουλος (56’ Πλέγας), Κιάσσος, Καραμανλής, Βαγγελόπουλος, Παληγεώργος, Μπόζιτς (56’ Ζλάτκοβιτς), Λίτσης (75’ Σιτόε), Μπερτέν, Γκαντιάγκα

Ολυμπιακός Βόλου : Γκίτκος, Γιαλούσης (68’ Κατσιαρός), Αρβανίτης, Καρράς, Μελίσσης, Ρόκας, Πόνσε, Καπετάνος, Γκούρμα, Μπρέσκα (57’ Κατσίκης), Γιενκά (77’ Ακόστα)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected